Гости Guest ага пије млеко Написано Новембар 15, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 15, 2009 stadaradim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 15, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2009 Рано је за ту причу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Новембар 15, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2009 ???? ?? ?? ?? ?????.da da И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Написано Новембар 15, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2009 Молитва. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Новембар 15, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2009 Ко незнам, а шта знам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Новембар 15, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2009 Ова прича траје последњих годину дана ..и мислим да већ постоји та тема Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ribar Написано Новембар 15, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2009 Молитва ,молитва, молитва.................. Прерано је за ову тему. Знате, само су две могућности: или Бог постоји или не постоји. А то, другим речима, значи: или постоји смисао нашег постојања или он не постоји. Патријарх Павле Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Новембар 15, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2009 ??????? ,???????, ???????.................. ??????? ?? ?? ??? ????. ???? ?? ?????! И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Новембар 15, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2009 ??????? ,???????, ???????.................. ??????? ?? ?? ??? ????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Новембар 15, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 15, 2009 Откључаћемо је за пар дана Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука