Miriam R. ميريام Написано Новембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2012 Sta kaze tvoja statistika?Od ovoga veceg divljastva nema,a za sve je kriva vlast i po UN i Zenevskoj konvenciji... Ne moze da bude propaganda obicnih ljudi....Nije isto kad govore domacini i kada govore ljudi sa strane...Divljastvo vlada u Siriji vec 40 godina...Jedna partija,jedno misljenje,jedan predsednik,jedna televizija,...Politicka hapsenja,progoni,ubistva,...Vanredno stanje preko 40 godina...kazes nesto protiv vlasti pojede te mrak...Sto je mnogo mnogo je... Ti ionako i dalje po svome..gubim vrijeme s tobom..odo u šetnju,evo i pas mi klima glavom i on je već shvatio ALLAH,SOURYA,BASHAR W BASS w, ehrah betkoun el waheedJa sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mono Написано Новембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2012 Eto i ti navedi nekoliko cinjenica... Sulejman Bugari http://www.youtube.com/results?search_query=sulejman+bugari&oq=sulejman+bugari&gs_l=youtube.3..0l10.25325.31145.0.32190.15.8.0.6.6.0.460.2431.2-5j1j2.8.0...0.0...1ac.1.11.youtube.4DhhDQeCYuw Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2012 Sto nema sanse? Pa onako... gringrin Mono је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mono Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Evo sirijski obavestajci su usli u kucu Ibrahima (Avrama) brata Dzordza Sabre ,njegove sestre i majke i pokupili sto su mogli da pokupe,onda su polomili sto su mogli da polome,onda su otisli do njegove kuce i kuce njegovog sina Ejhema i uzeli automobil i vracaju se da poruse njihovu kucu.... Sirijska stranica koja podrzava oca (popa) Pavla kojeg je proterao sirijski rezim Faiek Al Meer لم يكد الرفيق جورج صبرة ينهي كلمته باسم المجلس الوطني المعبّرة والمنحازة للثورة في الدوحة، حتى تحركّت مفرزة الأمن السياسي ومن ورائها قطعان الشبيحة وغلاة الشوفونية الطائفية من أزلام الطاغية في قطنا باتجاه منازل عائلته ، بيت أخيه ابراهيم وأمّهما الطاعنة في السن وأخته أيضاً ، حيث اقتحموا البيوت فنهبوا محتوياتها وكسروا ماتبقى فيها ، وهدموا جدرانها وأهانوا أهلها ،وهددهوهم بالرحيل وأنّهم سيهدموا بيت الرفيق جورج الملاصق لهم . لم يشبعهم الحقد هذا وهاهم اليوم يعودون فيسلبوا سيارة الرفيق جورج وأبنه المحامي أيهم وأخيه ابراهيم على مرأى من الناس ، وسط تهديدات للمرّة الثانية بأنهم عائدون ليهدموا منزل الرفيق جورج وأولاده . ألا أيّها العالم هل تسمع ؟؟ https://www.facebook...224453024289552 Sulejman Bugari http://www.youtube.com/results?search_query=sulejman+bugari&oq=sulejman+bugari&gs_l=youtube.3..0l10.25325.31145.0.32190.15.8.0.6.6.0.460.2431.2-5j1j2.8.0...0.0...1ac.1.11.youtube.4DhhDQeCYuw Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Miriam R. ميريام Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 http://www.facebook.com/Bashar.Al.Assad.page?ref=ts&fref=ts ALLAH,SOURYA,BASHAR W BASS w, ehrah betkoun el waheedJa sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gandalf Sivi Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 لم يكد الرفيق جورج صبرة ينهي كلمته باسم المجلس الوطني المعبّرة والمنحازة للثورة في الدوحة، حتى تحركّت مفرزة الأمن السياسي ومن ورائها قطعان الشبيحة وغلاة الشوفونية الطائفية من أزلام الطاغية في قطنا باتجاه منازل عائلته ، بيت أخيه ابراهيم وأمّهما الطاعنة في السن وأخته أيضاً ، حيث اقتحموا البيوت فنهبوا محتوياتها وكسروا ماتبقى فيها ، وهدموا جدرانها وأهانوا أهلها ،وهددهوهم بالرحيل وأنّهم سيهدموا بيت الرفيق جورج الملاصق لهم . لم يشبعهم الحقد هذا وهاهم اليوم يعودون فيسلبوا سيارة الرفيق جورج وأبنه المحامي أيهم وأخيه ابراهيم على مرأى من الناس ، وسط تهديدات للمرّة الثانية بأنهم عائدون ليهدموا منزل الرفيق جورج وأولاده . ألا أيّها العالم هل تسمع ؟؟ ? obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Miriam R. ميريام Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Vidis da i dalje po svome..nema prijevoda nego samo gore nabacano..ali nista pametno samo Sabra i kako si jadnika napali i njegovu obitelj i sve uzeli i porusili..a mi bi sad trebali reci da ne mozemo od zalosti :blink2: ALLAH,SOURYA,BASHAR W BASS w, ehrah betkoun el waheedJa sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gandalf Sivi Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Mislim, koja je fora postavljati nešto na jeziku koje samo troje ljudi na forumu razumije? Lijepo mi dođe da odem na kakav islamski forum, i da postavljam tekstove na crkvenoslovenskom Mada mislim da bih, za 2 minuta bio banovan... obi-wan and Miriam R. ميريام је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Miriam R. ميريام Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 hahahahhahahah sHa_sarcasticlol Pitanje je da li oni ista uopce i razumiju .mislise. ALLAH,SOURYA,BASHAR W BASS w, ehrah betkoun el waheedJa sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Miriam R. ميريام Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=coL9vcGJOiM#! Ispred Nizozemskog parlamenta i turskog veleposlanstva ALLAH,SOURYA,BASHAR W BASS w, ehrah betkoun el waheedJa sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Miriam R. ميريام Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 https://www.facebook.com/photo.php?v=485770948111107 ALLAH,SOURYA,BASHAR W BASS w, ehrah betkoun el waheedJa sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mono Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 ? Prevod je bio gore iznad Evo sirijski obavestajci su usli u kucu Ibrahima (Avrama) brata Dzordza Sabre ,njegove sestre i majke i pokupili sto su mogli da pokupe,onda su polomili sto su mogli da polome,onda su otisli do njegove kuce i kuce njegovog sina Ejhema i uzeli automobil i vracaju se da poruse njihovu kucu.... Sirijska stranica koja podrzava oca (popa) Pavla kojeg je proterao sirijski rezim Faiek Al Mee Sulejman Bugari http://www.youtube.com/results?search_query=sulejman+bugari&oq=sulejman+bugari&gs_l=youtube.3..0l10.25325.31145.0.32190.15.8.0.6.6.0.460.2431.2-5j1j2.8.0...0.0...1ac.1.11.youtube.4DhhDQeCYuw Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mono Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Vidis da i dalje po svome..nema prijevoda nego samo gore nabacano..ali nista pametno samo Sabra i kako si jadnika napali i njegovu obitelj i sve uzeli i porusili..a mi bi sad trebali reci da ne mozemo od zalosti :blink2: Ima prevoda,gore iznad je prevod zar ne vidite? Evo sirijski obavestajci su usli u kucu Ibrahima (Avrama) brata Dzordza Sabre ,njegove sestre i majke i pokupili sto su mogli da pokupe,onda su polomili sto su mogli da polome,onda su otisli do njegove kuce i kuce njegovog sina Ejhema i uzeli automobil i vracaju se da poruse njihovu kucu.... Sirijska stranica koja podrzava oca (popa) Pavla kojeg je proterao sirijski rezim Faiek Al Meer To je slucaj sa mnogo Sirijaca danas tako vec traje preko 40 godina...Videla bi kad bi tebi i tvojoj porodici tako uradili... Sulejman Bugari http://www.youtube.com/results?search_query=sulejman+bugari&oq=sulejman+bugari&gs_l=youtube.3..0l10.25325.31145.0.32190.15.8.0.6.6.0.460.2431.2-5j1j2.8.0...0.0...1ac.1.11.youtube.4DhhDQeCYuw Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mono Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Mislim, koja je fora postavljati nešto na jeziku koje samo troje ljudi na forumu razumije? Lijepo mi dođe da odem na kakav islamski forum, i da postavljam tekstove na crkvenoslovenskom Mada mislim da bih, za 2 minuta bio banovan... Ima prevod,i prevod je iznad gore Evo sirijski obavestajci su usli u kucu Ibrahima (Avrama) brata Dzordza Sabre ,njegove sestre i majke i pokupili sto su mogli da pokupe,onda su polomili sto su mogli da polome,onda su otisli do njegove kuce i kuce njegovog sina Ejhema i uzeli automobil i vracaju se da poruse njihovu kucu.... Sirijska stranica koja podrzava oca (popa) Pavla kojeg je proterao sirijski rezim Faiek Al Meer Sulejman Bugari http://www.youtube.com/results?search_query=sulejman+bugari&oq=sulejman+bugari&gs_l=youtube.3..0l10.25325.31145.0.32190.15.8.0.6.6.0.460.2431.2-5j1j2.8.0...0.0...1ac.1.11.youtube.4DhhDQeCYuw Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука