Jump to content

Kršćanin na čelu Nacionalnog vijeća Sirije

Оцени ову тему

bosanac

Препоручена порука

Sta kaze tvoja statistika?Od ovoga veceg divljastva nema,a za sve je kriva vlast i po UN i Zenevskoj konvenciji...

Ne moze da bude propaganda obicnih ljudi....Nije isto kad govore domacini i kada govore ljudi sa strane...Divljastvo vlada u Siriji vec 40 godina...Jedna partija,jedno misljenje,jedan predsednik,jedna televizija,...Politicka hapsenja,progoni,ubistva,...Vanredno stanje preko 40 godina...kazes nesto protiv vlasti pojede te mrak...Sto je mnogo mnogo je...

Ti ionako i dalje po svome..gubim vrijeme s tobom..odo u šetnju,evo i pas mi klima glavom i on je već shvatio ;)

ALLAH,SOURYA,BASHAR W BASS

w, eh
rah betkoun el waheed

Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....

Подели на овим сајтовима

Sto nema sanse?

Pa onako... gringrin

• Волим 1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Evo sirijski obavestajci su usli u kucu Ibrahima (Avrama) brata Dzordza Sabre ,njegove sestre i majke i pokupili sto su mogli da pokupe,onda su polomili sto su mogli da polome,onda su otisli do njegove kuce i kuce njegovog sina Ejhema i uzeli automobil i vracaju se da poruse njihovu kucu....

Sirijska stranica koja podrzava oca (popa) Pavla kojeg je proterao sirijski rezim

Faiek Al Meer

لم يكد الرفيق جورج صبرة ينهي كلمته باسم المجلس الوطني المعبّرة والمنحازة للثورة في الدوحة، حتى تحركّت مفرزة الأمن السياسي ومن ورائها قطعان الشبيحة وغلاة الشوفونية الطائفية من أزلام الطاغية في قطنا باتجاه منازل عائلته ، بيت أخيه ابراهيم وأمّهما الطاعنة في السن وأخته أيضاً ، حيث اقتحموا البيوت فنهبوا محتوياتها وكسروا ماتبقى فيها ، وهدموا جدرانها وأهانوا أهلها ،وهددهوهم بالرحيل وأنّهم سيهدموا بيت الرفيق جورج الملاصق لهم . لم يشبعهم الحقد هذا وهاهم اليوم يعودون فيسلبوا سيارة الرفيق جورج وأبنه المحامي أيهم وأخيه ابراهيم على مرأى من الناس ، وسط تهديدات للمرّة الثانية بأنهم عائدون ليهدموا منزل الرفيق جورج وأولاده . ألا أيّها العالم هل تسمع ؟؟

https://www.facebook...224453024289552

Подели на овим сајтовима

w, eh
rah betkoun el waheed

Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....

Подели на овим сајтовима

لم يكد الرفيق جورج صبرة ينهي كلمته باسم المجلس الوطني المعبّرة والمنحازة للثورة في الدوحة، حتى تحركّت مفرزة الأمن السياسي ومن ورائها قطعان الشبيحة وغلاة الشوفونية الطائفية من أزلام الطاغية في قطنا باتجاه منازل عائلته ، بيت أخيه ابراهيم وأمّهما الطاعنة في السن وأخته أيضاً ، حيث اقتحموا البيوت فنهبوا محتوياتها وكسروا ماتبقى فيها ، وهدموا جدرانها وأهانوا أهلها ،وهددهوهم بالرحيل وأنّهم سيهدموا بيت الرفيق جورج الملاصق لهم . لم يشبعهم الحقد هذا وهاهم اليوم يعودون فيسلبوا سيارة الرفيق جورج وأبنه المحامي أيهم وأخيه ابراهيم على مرأى من الناس ، وسط تهديدات للمرّة الثانية بأنهم عائدون ليهدموا منزل الرفيق جورج وأولاده . ألا أيّها العالم هل تسمع ؟؟

?

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Vidis da i dalje po svome..nema prijevoda nego samo gore nabacano..ali nista pametno samo Sabra i kako si jadnika napali i njegovu obitelj i sve uzeli i porusili..a mi bi sad trebali reci da ne mozemo od zalosti :blink2:

w, eh
rah betkoun el waheed

Подели на овим сајтовима

Mislim, koja je fora postavljati nešto na jeziku koje samo troje ljudi na forumu razumije? Lijepo mi dođe da odem na kakav islamski forum, i da postavljam tekstove na crkvenoslovenskom :) Mada mislim da bih, za 2 minuta bio banovan...

Подели на овим сајтовима

hahahahhahahah sHa_sarcasticlol

Pitanje je da li oni ista uopce i razumiju .mislise.

w, eh
rah betkoun el waheed

Подели на овим сајтовима

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=coL9vcGJOiM#!

Ispred Nizozemskog parlamenta i turskog veleposlanstva

w, eh
rah betkoun el waheed

Подели на овим сајтовима

w, eh
rah betkoun el waheed

Подели на овим сајтовима

?

Prevod je bio gore iznad

Evo sirijski obavestajci su usli u kucu Ibrahima (Avrama) brata Dzordza Sabre ,njegove sestre i majke i pokupili sto su mogli da pokupe,onda su polomili sto su mogli da polome,onda su otisli do njegove kuce i kuce njegovog sina Ejhema i uzeli automobil i vracaju se da poruse njihovu kucu....

Sirijska stranica koja podrzava oca (popa) Pavla kojeg je proterao sirijski rezim

Faiek Al Mee

Подели на овим сајтовима

Vidis da i dalje po svome..nema prijevoda nego samo gore nabacano..ali nista pametno samo Sabra i kako si jadnika napali i njegovu obitelj i sve uzeli i porusili..a mi bi sad trebali reci da ne mozemo od zalosti :blink2:

Ima prevoda,gore iznad je prevod zar ne vidite?

Faiek Al Meer

To je slucaj sa mnogo Sirijaca danas tako vec traje preko 40 godina...Videla bi kad bi tebi i tvojoj porodici tako uradili...

Подели на овим сајтовима

Mislim, koja je fora postavljati nešto na jeziku koje samo troje ljudi na forumu razumije? Lijepo mi dođe da odem na kakav islamski forum, i da postavljam tekstove na crkvenoslovenskom :) Mada mislim da bih, za 2 minuta bio banovan...

Ima prevod,i prevod je iznad gore

Faiek Al Meer

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...