Јаков. Написано Новембар 10, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2012 U temi o glasanju na Webfestu predložio sam da se napravi lokalno takmičenje, samo u okviru ŽRU. Ima sasvim dovoljno stalnih članova, tako da bi moglo da se bira i bira, a s obzirom da je svako specijalista za neku oblast, i kategorija bi bilo puno... Predlažem Najbolji pop ŽRU - o.Ivan Najbolji dizajner ŽRU - mocart Najbolji pilot ŽRU - M.Rakić Najbolji iseljenik ŽRU - Zvonko (utešna nagrada za Dragog, ali je Zvonko dalje od matice pa je to presudilo) Najbolji pesnik ŽRU - Rale Ratko Najbolji astronom ŽRU - Lančemi Nikolić Najbolji hevimetalac ŽRU - "Deda" Zosima Najbolji antifašista i antisemita ŽRU - moja malenkost Najbolje noge ŽRU - ona zna Najbolja profanka ŽRU - Keti Najbolji čovek na ŽRU - mrtva trka između Ivana I. i Martija (foto-finiš) Najbolji savetnik ŽRU - Medo Najbolji ateista ŽRU - Avokado Najbolji crnogorac ŽRU - Oglo Najbolji starwarsovac ŽRU - Milojkov (šalim se..Obi Wan je ) Najbolji trekijevac ŽRU - mislim da ih nema Najbolji političar ŽRU - Željko (IT) Najbolji farmer ŽRU - Željko (SR) .... I tako. Ovo su samo neki na oko nabacani pedlozi i kategorije. Pa vidite... Uglavnom je bitno da svako dobije neku nagradu to jest "najbolji" u nečemu da bude. Mislim ovo su tek neke nabacane iz glave kategorije i predlozi, pa vi vidite.. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Новембар 10, 2012 Гости Пријави Подели Написано Новембар 10, 2012 Најбољи тролер- Протагорас (Василије) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука