Здушан Написано Октобар 28, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2014 Zduško, da nisi ti slučajno Dynablaster? Da nas zaprašuju to je za mene gola istina. Pre neki dan je rano ujutro nebo iznad mene bilo išarano tragovima aviona. Mnogo tragova ukrštenih na sve strane neba. Dva su vremenom postala dosta šira u odnosu na ostala, najverovatnije su bili najbliži tlu. E sad, pitanje je ČIME nas prskaju, a ne da li nas prskaju. Inače, srećan praznik! Не, нисам Dynablaster. А ко је тај? Него, а што честиташ празник латиничним писмом? Јеси ли ти Србин или ниси? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Здушан Написано Октобар 28, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2014 Аха, ти си значи тај админ који само муља и који је хладнокрвно обрисао мој први пост. Због чега? И зашто ниси вратио обрисани пост? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Здушан Написано Октобар 28, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2014 Tragovi mogu da ostanu dugo ako je vazduh kroz koji su se kretali avioni bio dovoljno vlažan, tj. sa puno vodene pare. Ovo ne zavisi od vremenskih prilika na zemlji, već samo od toga koliko je vodene pare bilo u vazduhu kroz koji su leteli avioni. Od toga zavisi da li će tragovi ispariti brzo, ili će možda stajati na nebu satima pošto su otišli avioni koji su ih napravili. Treg koji ostaje iza aviona su kristali leda od vodene pare nastalieprilikom sagorevanja i oni se vide. Polako padaju pod dejstvom gravitacije i tope se pod dfejstvom sunca i prestaju biti vidljivi ... Iza svakog aviona ostaje treg koji posle nekoliko minuta ili desetina minuta nestaje . Не лупетајте Вас двојица својим УМИШЉЕНИМ теоретским објашњењима место да свакодневно пратите летове и да увидите мноштво пута лет авиона без икаквих трагова на скоро истој висини кад су и други авиони у исто време остављали трагове иза себе у икс окс укрштеним непаралелним линијама а често и паралелним линијама из различитих праваца. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Здушан Написано Октобар 28, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2014 Ovde je celo predavanje na koje se tekst poziva: Link. Pa ako neko ima vremena, neka odgleda svih sat i po neka javi da li je negde NASA priznala postojanje kemtrejlsa. Internet zafrkancija, čiji je autor i priznao da je se zezao: Link Šta je stvarno Gejts rekao oko vakcina: Link Pošto autori ovih tekstova tvrde da je globalno zagrevanje izmišljotina, ne vidim poentu rasprave oko Gejtsove izjave da treba finansirati geoinžinjering u cilju smanjivanja globalnog zagrevanja. Ali ako nekog zanima, evo članak iz Gardijana o tome: Link Видим да си послао СВЕ линкове на енглеском језику. Поставља се питање - коме си све то упутио? Сигурно неком страном фактору, а НЕ НАМА СРБИМА НА СРБСКОМ ЈЕЗИКУ. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Здушан Написано Октобар 28, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2014 http://www.vaseljenska.com/vesti/oprez-bela-vlakna-koja-padaju-sa-neba-izazivaju-brojne-opasne-bolesti/ "Опрез: Бела влакна која падају са неба изазивају бројне опасне болести" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 28, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2014 СРБСКОМ ЈЕЗИКУ KOji bre jezik? Милан Ракић and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 28, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2014 http://www.vaseljenska.com/vesti/oprez-bela-vlakna-koja-padaju-sa-neba-izazivaju-brojne-opasne-bolesti/ "Опрез: Бела влакна која падају са неба изазивају бројне опасне болести" Cena aluminijumskih kapa je skocila za 10 % ... GeniusAtWork, Kaludjerovic Sreten, Милан Ракић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Октобар 28, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2014 Опрез: Васељенска влакна падају с небеса и убивају на месту! Crveni Baron, Милан Ракић, GeniusAtWork and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Здушан Написано Октобар 28, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2014 Опрез: Васељенска влакна падају с небеса и убивају на месту! Жељко, зар је могуће да си толико СЛЕП поред својих очију тј. да не видиш дешавања око нас? Зар ти не видиш уопште "паучине" свуда око себе? Пусти ти Васељенску. Чим чујеш Васељенску, одмах трубиш на сва звона како је тај сајт канадски и антисрпски и да преноси неистине. Тачно је да преноси понеке неистине али није једини. И сви други сајтови исто раде мање више. Треба само да укључиш мозак и "пооштриш" своје очи и ГЛЕДАЈ ОКО СЕБЕ, а не одмах те Васељенска ово , те оно..... Него, да ли си уопште приметио свуда око себе вештачке "паучине"? Код мене у мом крају их има охо... хо.... Чим сам на пример остругао дрва за огрев, већ после пет минута видим поједине "паучине" између СВЕЖЕ оструганих нагомиланих дрва. То ниједан паук у околини не би могао да створи за веома кратко време дању и у мом близинском присуству тј. са паукове тачке гледишта изузетно немирном простору. Џаба ти нешто покушаваш да просветлиш друге на овом сајту кад сам не успеваш да просветлиш СЕБЕ. GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Октобар 28, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2014 Него, а што честиташ празник латиничним писмом? Јеси ли ти Србин или ниси? HAARP mi upropastio ADSL ruter i primorao me da pišem preko jezuitskog telefona, a on, baterije mu njegove oslabele, ima samo djavolju latinicu kao pismo. Morao sam njome da ti čestitam, praštaj brate SrBine. Милан Ракић, GeniusAtWork and Млађони је реаговао/ла на ово 3 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Октобар 28, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2014 Жељко, зар је могуће да си толико СЛЕП поред својих очију тј. да не видиш дешавања око нас? Зар ти не видиш уопште "паучине" свуда око себе? Пусти ти Васељенску. Чим чујеш Васељенску, одмах трубиш на сва звона како је тај сајт канадски и антисрпски и да преноси неистине. Тачно је да преноси понеке неистине али није једини. И сви други сајтови исто раде мање више. Треба само да укључиш мозак и "пооштриш" своје очи и ГЛЕДАЈ ОКО СЕБЕ, а не одмах те Васељенска ово , те оно..... Него, да ли си уопште приметио свуда око себе вештачке "паучине"? Код мене у мом крају их има охо... хо.... Чим сам на пример остругао дрва за огрев, већ после пет минута видим поједине "паучине" између СВЕЖЕ оструганих нагомиланих дрва. То ниједан паук у околини не би могао да створи за веома кратко време дању и у мом близинском присуству тј. са паукове тачке гледишта изузетно немирном простору. Џаба ти нешто покушаваш да просветлиш друге на овом сајту кад сам не успеваш да просветлиш СЕБЕ. Сад пошто видим да ме знаш са форума Видовдан било би лепо да се представиш да знам с ким причам. А ако те блам јавно можеш и на пп. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Октобар 28, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2014 Сад пошто видим да ме знаш са форума Видовдан било би лепо да се представиш да знам с ким причам. А ако те блам јавно можеш и на пп. Pa stavio je link ka temi na Vidovdanu u ovoj poruci. Verovatno je ovaj gorchilo, postavljač teme, stil deluje isti. коЖељ њацИ је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 28, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 28, 2014 Види овако Здушане! Тема на коју си "дошао" и коментарисао, није једина тема тог типа на овом Форуму. Расправљало се о томе на још неколико тема и многи су се форумаши потрудили да кажу своје мишљење. Тако и ти. Рекао си шта си имао и сда полако почињеш да радиш оно што се зове "троловање", називаш људе глупацима, сметају ти линкови и објашњења које су поједини оставили овде на енглеском језику, пренебрегаваш логична питања и кометаре дата на срБском језику како кажеш и настављаш даље да шириш своју причу, све поткрепљујући је информацијама и линковима са којекаквих заверолошких и расколничких интернет портала... Ако те је заиста интересовала ова тема, сматрам да си требао прво да погледш шта се на овом Форуму писало о њој... Ако заиста желиш да дискутујеш, не можеш, мишљења сам, да људе етикетираш и називаш глупацима... Ако заиста желиш да дискутујеш, капирам да би требао да се осврнеш и на неколико логичких питања која су овде постављена... Да објасниш, како то неко "прска" и како може селективно да "прска"? Јер, у том "прскању" ће да настрада и неко "њихов"? Како то "прскање" може да промакне служби ВОЈИН (ваздушно осматрање, кављање и навођење), артиљеријско ракетним јединицама ПВО, целокупној авијацији од војника по уговору, преко механичара до пилота на аеродромима, те службеницима у СМАТСА-и (контроли летења), све у свему, најмање 10000 људи у систему!? А не промиче теби и твојим истомишљеницима... Ако заиста желиш да дискутујеш, сви твоји линкови које су поставио, оповргнути су детаљном анализом, на коју ти имаш одговор да су написани на енглеском језику... Ако заиста желиш да дискутујеш, прво своја уверења о траговима на небу и паучини на дрвљанику док цепаш дрва, мислим да требаш супроставити метеоролошким појавама и феноменима који се зову кондензација ваздуха и слана... Ако желиш да дискутујеш, а не да омаловажаваш саговорнике... Да, ја сам ти уклонио твој први пост. Прво, кад дођеш код некога у кућу, назовеш добар дан и представиш се... А не улетиш к`о незнавен и пљунеш по форумашима како они појма немају и како су глупи. Друго, твоја мишљења и уверења су само твоја. Мисли ти да нас "шприцају из ваздуха", буди уверен да у Ватикану место папе седи сам нечастиви или неки изванземаљски клон у облику гуштера, мисли шта хоћеш на крају-реци, али не инсистирај да та своја мишљења и ставове афирмишеш и промовишеш овде и поткрепљујеш их написима са неких опскурних сајтова, јер овај Форум није место за то... Успут, кад помену сличну тзему на форуму "Видовдан", неки од тамошњих чланова, можда је и модератор, не сећам се више, сваки покушај објашњења који није у складу са теоријом да нас "прскају", исте је коментаре и коментаторе вређао и ниподаштавао... Ја те нећу вређати, понајмање ниподаштавати, рекао си шта си имао и уколико наставиш да називаш људе глупацима, "тролујеш" о срБском језику и сл., такве поруке ће ти бити и даље брисане. verum est in beer and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 28, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2014 Пусти ти Васељенску. Чим чујеш Васељенску, одмах трубиш на сва звона како је тај сајт канадски и антисрпски и да преноси неистине. Тачно је да преноси понеке неистине али није једини. И сви други сајтови исто раде мање више. Треба само да укључиш мозак и "пооштриш" своје очи и ГЛЕДАЈ ОКО СЕБЕ, а не одмах те Васељенска ово , те оно..... Vaseljesnk je anti-zdrav-razum i anti-mozak i anti-pamet.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 28, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2014 Pa stavio je link ka temi na Vidovdanu u ovoj poruci. Verovatno je ovaj gorchilo, postavljač teme, stil deluje isti. Чекај бре, он није трол?! Мислим, није онај тип трола зезатора, већ озбиљно мисли ово што пише? коЖељ њацИ , GeniusAtWork and Млађони је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука