Jump to content

Pravoslavni put

Оцени ову тему

Препоручена порука

Gospodo hrišćanska, uvjeren sam da ste se svi barem jedan put sreli sa časopisom Pravoslavni put. To je časopis koji mi je otvorio put u Crkvu :) Interesuje me da li neko zna kako da dođem do starih brojeva?

Имаш их на фејсу, а притом пише да имају бројеве од године 2000. до данас... http://www.facebook.com/pages/%D0%A7%D0%B0%D1%81%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D1%81-%D0%9F%D0%A0%D0%90%D0%92%D0%9E%D0%A1%D0%9B%D0%90%D0%92%D0%9D%D0%98-%D0%9F%D0%A3%D0%A2/114218288631065?sk=info

Но, можда си већ био тамо, видео?

Подели на овим сајтовима

Ја бих тих брате поклонио али су завршили у шпорету :) Мајка мислила да ми нису потребни и свако јутро уредно подпиривала ватру :)

Подели на овим сајтовима

Који бројеви православног пута ти требају? Ја имам подоста часописа почев од 2008. ваљда

Брате

, ја имам неких 5 комада, почевши од 2007, па до 2011, године... Тако да... :) све ми једно :)

Подели на овим сајтовима

Ја бих тих брате поклонио али су завршили у шпорету :) Мајка мислила да ми нису потребни и свако јутро уредно подпиривала ватру :)

:( јаоо...каква штета...мени најбољи Православн часопис који постоји! Ајде има ли ко да прода или поклони браћо и сестре molimoli

Равно,нигде брда све је равно...

Подели на овим сајтовима

Ja sam u početku bio redovni čitalac Trećeg oka, a kasnije sam napravio jednu lijepu lomačicu, i sve brojeve spalio, sa još par okultnih knjiga... Imao sam oko 200 brojeva tog časopisa...

Moram priznati i ja.Jedino sto nisam spalio kao i ti,nego mi stoje u kutiji. :)

Inace do pre par godina je za njih pisao i Svestenik koji se u medjuvremenu upokojio.

Jedino vredno u tim novinama jesu tekstovi o pravoslavlju,kojih za divno cudo ima i to veoma kvalitetnih za casopis kakav je 3.oko.

Danas kad udjem u prodavnicu,samo prelistam taj deo o pravoslavlju,procitam za 5 min,i vratim na policu.

Bas sam juce to uradio i procitao zanimljiv tekst o nekog Grckom ostrvu i ikonama koje se tamo nalaze.

Sve u svemu zbog 1% kvaliteta ne treba citati ostalih 99% budalastina.

Равно,нигде брда све је равно...

Подели на овим сајтовима

Inace do pre par godina je za njih pisao i Svestenik koji se u medjuvremenu upokojio

Da bile su ono predivne besjede... Kako je divno onaj sveštenik pisao, Bog neka ga upokoji i poda mu carstvo nebesko...

Sve u svemu zbog 1% kvaliteta ne treba citati ostalih 99% budalastina.

Da ali je vrlo čudno kako mame te budalaštine, jedva im se čovjek može oduprijeti...

Подели на овим сајтовима

Gospodo hrišćanska, uvjeren sam da ste se svi barem jedan put sreli sa časopisom Pravoslavni put. To je časopis koji mi je otvorio put u Crkvu :) Interesuje me da li neko zna kako da dođem do starih brojeva?

Pogledaj u crkvenoj knjižari u Njegoševoj ulici u pg. Možda oni imaju nešto.

Ja ih isto skupljam i nadam se da će mi ih djeca čitati.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...