konstantin Написано Децембар 8, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2009 ?? ?????? ?? ????!Naravno da ne zameram, to ti je moj dalmatinski narodni naglasak joooj spavanje1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Децембар 8, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2009 ?? ?????? ?? ????!Naravno da ne zameram, to ti je moj dalmatinski narodni naglasak 0110_hahaha 8084.gif spavanje1 Ja sam na katoli?kom forumu rekao da moraju da se kaju, da se zlo?ini ne bi ponovili i popijem ban!daj menilink tog foruma,hocu da se prijavim joooj Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
чтец Филип Написано Децембар 8, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2009 Tebe Konstantine ima na svim forumima sirom sveta 0104_cheesy Ако желиш да нађеш пут који води у живот, тражи на том путу Који рече ''ЈА САМ ПУТ, ИСТИНА И ЖИВОТ; ЈА САМ ВРАТА'' (Јн.14:6, 10:9), и тамо ћеш наћи, али тражи јако пажљиво јер је ''мало оних који нађоше'' (Мт 7:14) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Децембар 8, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2009 Tebe Konstantine ima na svim forumima sirom sveta 0104_cheesyKao i tebe 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vizantiona Написано Децембар 8, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2009 Pa vas ima sirom sveta MISIONARI!!! Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука