pokajnik83 Написано Новембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2009 ??? ??????? ?????? ???? "???????". ????? ????? ?? ?? ??? ???? ?? ?????? ??? ????, ??? ?? ?????? ??????????. ??????? ?? ??????????? ? ??????????? ???????, ?? ???? ??????. ???, ? ??? ???? ?? ?????? ? ??????????, ?????? ?????, ????????, ???????????, ??????? ???????, ???????????????? ???????...?? ???? ?? ???????? ?????? ??????????? ????? ????????. ???? ?? ??????????? nikolastojanoviccupri ?? ??????????? ????????(???? ?? ? ??????? ??????? ???????? ??? ????) ??????????? ??????? ?????????? ????? ????? ?? ???? ??? ?????????? ??????????. ??? ???? ??? ????? ?????? ? ?????? ??????? ? ????? ????????? ??????. ??? ??????????. ? ??? ????? ?? ??????? ? ???????? ? ?????? ????? ????? nikolastojanoviccupri, ??????? ?? ?????? ???????? ???????????? ?.??????(????? ?? ???? ???????? ?? ????? ?? ? ?????): "?? ????? ?????? ????? ????, ?? ?? ???? ???? ??????????? ????? ?????? ? ?????????. ????? ????? ?? ????????, ? ?? ??? ??????? ????? ??? ????????, ?? ???? ??? ??????? ???????????". ??? ?? ?????????-?????? ???? 25 ????????? ???????????? ?????????, ? ??????????? ???? ?? ?? ?????? ?? ??????? ?????????? ? ???????? ????. ?? ?? ?? ????? ????? ?? ???? ???? ???? ? ?????????, ??? ???? ??? ?? ?????????, ? ?? ?? ????????? ??? ??????????? ?????. ????? ?? ????? ??? ?? ?? ???? "???????????" ? ?? ?? ??? ??? ?? ?????? ? ???????, ? ?? ?? ??????? ?????, ??. ???????? ???????. ??? ????? ?????. ??? ???? ???? ??? ?????? ?????? ?? ??? ???? ? ????????? ??? ?????? ? ???? ? ???????. ???? ????? ?? ????????? ??????? ??? ???????? ????? ????? ? ?? ???? ?????????? ?? ???????? ? ???? ??????? ????? ???? ? ????????? ????? ? ????????? ?? ????? ????????? ?? ??????? ???????? ? ????? ? ???????. ????? ???? ?? ????? ??? ???? ??????????? ? ?????????????. ?? ????? ???????? ???? ?? ????? ??????????????, ??? ?? ???? ???? ???????, ?????? ??????? ??????? ???? ??? ? ?????? ?? ?? ?? ??? ?????? ????? ???? ? ?? ?? ?? ???? ????????? ?? ???????? ? ?????? ??? ????? ??? ????????? ????? ?? ??????? ????????? ? ???? ????????? ????, ???? ?? ?? ????? ??? ? ???? ?????? ??. ????... ??????? ?????? ????????? ????????? ? ????? ????? ??????? ?????? ???????? ? ?????????? ??? ??? ????? ?? ??????. ? ? ????????? ?????? ????...?? ??????? ?? ????? ?????? ??????? ?? ??? ?? ??? ?????. ???? ????? ?? ??????. ?? ?? ???? ??????? ?? ?????????? ? ??????? ????? ?????????? ???????? ?? ?? ?????? ???????, ???? ??? ???? ??? ????... dada 0110_hahaha 0110_hahaha И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Новембар 14, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 14, 2009 alo braco malo se informisite ! Papa prima jednom u nedelju dana grupe poklonika ili turista koji se najave za grupnu posetu tako da se i Tompson usetao sa njima ! Nije bio sa Mesicem jer je Mesic dosao dan kasnije u zvanicnu posetu ! U Hr su trenutno predizborni procesi pa tako je i ovaj Topmsonov gest u skladu sa tim !Zato je i otisao dan ranije da vidi Papu sa jos pedesetak turista !opet ponavljam nije bilo posebnog prijema za njega ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Новембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2009 Како је то дошло до медија земљак (Марко Иванковац/пореклом)! Није ми јасно да Папа не зна ко му долази у посету и то тек тако! И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Новембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2009 http://www.slobodnadalmacija.hr/Hrvatska/tabid/66/articleType/ArticleView/articleId/78745/Default.aspx My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Новембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2009 http://www.slobodnadalmacija.hr/Hrvatska/tabid/66/articleType/ArticleView/articleId/78745/Default.aspx???? ?? ?? ???? ??????? ?? ???? ????????, ???????? ?? ??? ''????? ?? ??? ???? ???? ? ? ??????''!!!??? ???????? ?? ???????! ????????.... dada И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Новембар 14, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 14, 2009 pa i ovde pise "opce audijencije" ! a i covek je vernik RKC i otisao da vidi svog crkvenog poglavara apsolutno njegova stvar ! moglo je to da prodje i bez medijske pompe al vole ljudi da pokazu koliko su veliki vernici Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Новембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2009 pa i ovde pise "opce audijencije" ! a i covek je vernik RKC i otisao da vidi svog crkvenog poglavara apsolutno njegova stvar ! moglo je to da prodje i bez medijske pompe al vole ljudi da pokazu koliko su veliki vernici ????, ??? ??????, ?? ?? ?? ???? ???? ???????? ???????, ??????? ????? ?? ????? ??????? ???????? ??? ?? ?????? ?? ???? ?? ? ???? ??????? ????? ????? ??????????? dada 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Новембар 14, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 14, 2009 http://www.slobodnadalmacija.hr/Hrvatska/tabid/66/articleType/ArticleView/articleId/78745/Default.aspx???? ?? ?? ???? ??????? ?? ???? ????????, ???????? ?? ??? ''????? ?? ??? ???? ???? ? ? ??????''!!!??? ???????? ?? ???????! ????????.... dada pa sigurno mu nije poklonio cd sa tom pesmom a i koliko Benedikt dobije poklona svake nedelje tesko da ce da ima vreme da preslusava Tomsona ! Te takve pesme su nastajale za vreme rata isto kao i kod nas ! pa i u nasim pesmama iz ratnog perioda se nigde ne pominje da cemo sa njima da sadimo ljubicice nego neke druge stvari ! Inace ima covek dobru pesmu :Sine moj " Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Новембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2009 Нисам знао да Томпсон има и баладе... Видим да дооообро познајеш његову дискографију и обичаје Ватикана... Ја са овим прекидам даљу причу, остављам ти да нам свима објасниш СВЕ! И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Новембар 14, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 14, 2009 ????? ???? ?? ??????? ??? ? ??????... ????? ?? ???????? ???????? ?????? ???????????? ? ??????? ????????... ?? ?? ???? ???????? ???? ?????, ???????? ?? ?? ??? ????? ???????? ???! dada 0110_hahaha 0110_hahaha??????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Новембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2009 п.с. Нека иде свако где му је воља! Нама не треба да одузима време неко ко је посетио папу и какав је он. Мислим да је паметније да куцкамо о томе да ли је и када ко посетио патријарха Павла! Пустите Томпсона, Месића и остале осведочене злочинце који су са папом на прст... Праштајмо да нам се опрости... И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Новембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2009 ????? ???? ?? ??????? ??? ? ??????... ????? ?? ???????? ???????? ?????? ???????????? ? ??????? ????????... ?? ?? ???? ???????? ???? ?????, ???????? ?? ?? ??? ????? ???????? ???! dada 0110_hahaha 0110_hahaha??????? 0110_hahaha???? ??????? ?? ??, ??????? ?????? ????! И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Новембар 14, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 14, 2009 sta ti nije jasno Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Новембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2009 Рекох да завршавам ал' ајде! Како то Томпсон набасао на Папу случајно, баш у тих 50. које он свакодневно прима... Како то да Папа нема појма ко је он (то говори да може било ко да уђе код папе и да га...) И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Новембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2009 п.с. Нека иде свако где му је воља! Нама не треба да одузима време неко ко је посетио папу и какав је он. Мислим да је паметније да куцкамо о томе да ли је и када ко посетио патријарха Павла! Пустите Томпсона, Месића и остале осведочене злочинце који су са папом на прст... Праштајмо да нам се опрости... И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука