Гости Guest - . . .- Написано Октобар 20, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 20, 2012 Веома ме је обрадовао овај ђакон чији сам труд запазио. Заиста одлична предавања: ..Увод ...Како и на који начин Света Божија Црква јесте икона и одраз Бога? ........О поновом рођењу, Црква Божија као утроба мајчина -- ........Небеска математика (бесконачност и коначност) -- ...Како и на који начин је Света Божија Црква икона света састављеног из суштина видљивих и невидљивих? ...О томе да је Света Божија Црква слика само чувственог света ...Како и на који начин је Света Божија Црква симболички изображава човека и сама се изображава њиме као човек? ........Милосрђе као средство уподобљавања Богу - ........О папској јереси „да је епископ Црква" - 46:00........О духовној зрелости људског рода и читању Светог Писма Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Октобар 20, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 20, 2012 О папској јереси „да је епископ Црква" - Ово ми је некако нејасно, мислим да је убацио своје гледање и своје тумачење не удубљујући се у проблематику или можда ја грешим. Не знам који је то Епископ говорио да је он Црква (вертоватно мислећи да то неко говори сам за себе, да је Епископ сам по себи Црква). Некако ми оно не стоји. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука