Баба Написано Октобар 16, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2012 1. Ја сам рускиња. Мој деда је био чекиста, зато имам ове комунистичке црте лица без имало благости. Ми Руси смо Словени , види се зар не.Ти си вероватно Јевреј ? 2. Что сказал? Ти Серб ?! Ето харашо!! Ја удивљена!! Очењ!! 3. А где ти живиш у Београду или Новом Саду ? 4. Ја љубљу Белград, ето красиво место. 5. У кругу двојке... 6. Трособан стан...хм ... 7. Па... размишљам да ли си ожењен... 8. Ниси "?!" 9. А да ли би хтео да се жениш ? Перса, Драшко, Јадранка-Дервента and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перса Написано Октобар 16, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 16, 2012 Жељко обогатио си игру оригиналном причом... има ту нечег! 1. Ја сам рускиња. Мој деда је био чекиста, зато имам ове комунистичке црте лица без имало благости. Ми Руси смо Словени , види се зар не.Ти си вероватно Јевреј ?2. Что сказал? Ти Серб ?! Ето харашо!! Ја удивљена!! Очењ!! 3. А где ти живиш у Београду или Новом Саду ? 4. Ја љубљу Белград, ето красиво место. 5. У кругу двојке... 6. Трособан стан...хм ... 7. Па... размишљам да ли си ожењен... 8. Ниси "?!" 9. А да ли би хтео да се жениш ? Баба је реаговао/ла на ово 1 Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перса Написано Октобар 17, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 17, 2012 Перцепција Шта је ово? Шта све има.... Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 17, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2012 јуууу јел мора да се каже баш све што се види или...? Перса је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перса Написано Октобар 17, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 17, 2012 "јуууу јел мора да се каже баш све што се види или...?" Не мора да се каже ако се стиди! Драшко је реаговао/ла на ово 1 Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перса Написано Октобар 17, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 17, 2012 Како је ово могуће? Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука