Перса Написано Октобар 16, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2012 Игра је важна и, извесно, биће све важнија. Барем када је реч о креативним пословима где је доза игре неопходна за стварање нових идеја. А.Откри емоцију на слици 1-10 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Драшко and Биљана је реаговао/ла на ово 2 Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перса Написано Октобар 16, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 16, 2012 Ајде ја да набрајам прва. 1. 2 .Изненађење пријатно 3.Недодлучност, процена 4. 5.Поравњање иза кога је сигурност 6.Осмех, драгост 7.Недолучност 8. 9. Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Октобар 16, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2012 1-Jaoj,kako je sladak 2-Aaaa,primetio me 3-Moram biti seksi 4-evo mu i pusa 5-de si lepi 6-Jaoj,svidela sam mu se 7-Joj bože,samo da me zove na gajbu 8-Ćao,ja stigla 9-sve što poželiš,srećo 10? Malina, Перса, milan. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 16, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2012 1-ja sam magistrirala 2-puding od jagodee?! 3-šta je posle biiilo? 4-što ti dobro stoje te farmerke, pošto su? 5-ja častim! 6-bili ste u Krašićima? 7-Borhes? 8-na pilates idem 3 put nedeljno 9-kako misliš to "nije u mojoj kompetenciji"? "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Октобар 16, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2012 Opisano smajlijima 1, .smesko. 2, :-O 3, :-P 4, :-* 5, ;-) 6, :-D 7, *-) 8, ^o) 9, :-| Перса је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
milan. Написано Октобар 16, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2012 1-Jaoj,kako je sladak 2-Aaaa,primetio me 3-Moram biti seksi 4-evo mu i pusa 5-de si lepi 6-Jaoj,svidela sam mu se 7-Joj bože,samo da me zove na gajbu 8-Ćao,ja stigla 9-sve što poželiš,srećo 10? hahha! to je to. baš sam hteo da napišem nesto na ovu foru, kad ti si me pretekao. Зосима је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перса Написано Октобар 16, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 16, 2012 &Зосима ти си чудо ! Како си је провалио... а да те не "нађе" на ону кривину број 9? Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перса Написано Октобар 16, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 16, 2012 Феноменално! Браво Драшко 3-šta je posle biiilo? Знатижеља .smesko. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перса Написано Октобар 16, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 16, 2012 Ово је ново за мене, Драшко , брале ти си врло! Врло... 1-ja sam magistrirala 2-puding od jagodee?! 3-šta je posle biiilo? 4-što ti dobro stoje te farmerke, pošto su? 5-ja častim! 6-bili ste u Krašićima? 7-Borhes? 8-na pilates idem 3 put nedeljno 9-kako misliš to "nije u mojoj kompetenciji"? Све боље од бољег! Имам нови поглед на начин мишљења мушкарца! Драшко је реаговао/ла на ово 1 Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перса Написано Октобар 16, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 16, 2012 О, мој Огло, ова дама се пући а не цмокира! 4, :-* Бринем се за тебе.... хахахаха оригинално Огло@@Oglo, Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 16, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2012 @Персо хвала мене је аутоматски асоцирало на неку мини причу, тачније "садржај" Перса је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перса Написано Октобар 16, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 16, 2012 Оваквим играма се изоштрава перцепција туђих емоција и схватање и прихавтање особа које су у нашем окружењу. морам да признам 1 и 9 су из мало дубље "димензије", није лако проникнути шта се мота по тој лепој главици... Хвала храбрим и смелим учесницима а и посматрачима. Драшко and Биљана је реаговао/ла на ово 2 Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Октобар 16, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2012 Игра је важна и, извесно, биће све важнија. Барем када је реч о креативним пословима где је доза игре неопходна за стварање нових идеја. А.Откри емоцију на слици 1-10 1. mudro ćutim 2. a-ha.......jesam te 3. tu mi je nešto zapelo za zub (mora da je od ručka ostalo) 4. ovdje malo pokušavam da izgledam mršavije 5. jes' vidio šta ja sve znam...... 6. vještački osmijeh (a ovamo cijedi kroz zube nešto jedva razumljivo) 7. mmmmmm........ček' malko da razmislim 8. a je li!? 9. a je li!? (samo iu drugog ugla) Драшко, Перса and Зосима је реаговао/ла на ово 3 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перса Написано Октобар 16, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 16, 2012 Драшко одличан си! Честитам. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перса Написано Октобар 16, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 16, 2012 Биљана, сјајно. Посебно добро запажање 6. vještački osmijeh (a ovamo cijedi kroz zube nešto jedva razumljivo) Осмех за лоше плаћену рекламу... или живот ми је у хаосу а ја се смешим... кад ће да се заврши снимање... Биљана је реаговао/ла на ово 1 Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука