Јаков. Написано Октобар 3, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2012 Za pravdu, protiv zločina takozvane "makedonske" vlade, organizujmo proteste protiv utamničenja i mučenja arhiepiskopa Jovana. Adresa ambasade Bivše Jugoslovenske Republike Makedonije je u Gospodara-Jevrema 34, Beograd (sam centar grada. blizu PMF-a). Krenimo sa obaveštenjima na fejsbuk profilima i dogovorom kako kordinisati akcije... Predlažem da prosvjed bude u neku od subota el: 011/328 49 24 Fax: 011/328 50 76 E-mail: [email protected] Ovo su telefoni.. i e-mail od ambasade takozvane Makedonije Konzularno odelenje radi od 10-13 radnim danima, nisam siguran šta rade posle, i da li ima nekoga u prostorijama... Svako ko može da da neki podatak, gde, kako, što.. Recimo kome se u policiji (i u kojoj ispostavi) obratiti radi dozvole održavanja... Šta nositi na proteste? (grčke zastave, parole...?) da li ići sa popovima i kako ih pokrenuti da izađu na ulicu i bore se za svog "kolegu"? Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gandalf Sivi Написано Октобар 3, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2012 Ja sam u CG, i veliki mi je problem da dođem... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Октобар 3, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 3, 2012 Daj prvo da se mi ovde organizujemo...ovo je prvi korak... Ti deli za sada informaciju sa svojim BG prijateljima.. Super je ŽRU za šalu, za opuštenciju, za saborovanja, za predavanja, ali dajte da napravimo makar korak da bi zločinačka vlada takozvane Makedonije (zapravo ime grčke oblasti) oslobodila mučenog arhiepiskopa Jovana i POA. horatio, Walter, Malina and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука