Јаков. Написано Септембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2012 Guglajući na pojam sklekovi, vežbanje... došao sam do ovog zanimljivog članka koji počinje rečima... "Poslanik s.a.w.s. je rekao: "Allahu je draži jak vjernik od slabog vjernika, a u obojici je hajr"" i nalazi se na http://www.scribd.com/doc/49392393/Sklekovi-program Program je vrlo dobar i najbitnije što svaki vežbač zna, stavlja naglasak na ishranu. Ne možete jesti marmeladu i praseće pečenje i očekivati da budete jaki. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2012 Guglajući na pojam sklekovi, vežbanje... došao sam do ovog zanimljivog članka koji počinje rečima... "Poslanik s.a.w.s. je rekao: "Allahu je draži jak vjernik od slabog vjernika, a u obojici je hajr"" Ne znam, ne znam, kako s tim slabim i jakim ali znam da je Alalhu daleko draži najedeni, napiti, veseli i miran od polugladnog, dehitratovanog, mrzovoljnog i agresivnog vjernika. Meni se to čini suviše mazohistički, ja kad neko treniranje, onda maksimalno ovakvo: Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2012 Šta ću ja bolan, sad sam probo, zalegnem, zavalim se na trbuh i ne dignem više, to onda bude ta nula. A šta dalje, kud sad s tim, kakav je dalje program u te nule? Tamo ništa to ne piše dalje za nulu, bolje da su prvo napisali kako se pomaket sa te nule. tanning Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука