коЖељ њацИ Написано Септембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2012 Ненад Чанак губитник покрајинских избора и жртва најновијег медијске хајке изјавио је поводом случаја пребијања злог београђанина Павла Лешановића да није истина да га је тукао два сата као што пишу чаршијске новине , већ га је како каже " Само једном једва доватио штаком преко главе " и то како објашњава зато што му је било жао дотичног јер је познато да Чанак подржава алтернативне методе лечења од болести зависности као што су алкохолизам или наркоманија, те видевши га "онако пијаног" просто лепо васпитање и средњеевропска култура су га како каже натерали да делује педагошким мерама алтернативне медицине доказаним по својој успешности . - Да тачно је да смо Перановић и ја кумови , уосталом ја то никада нисам крио , ми смо као што је непознато јавности бајкери истог мото клуба, с тим што је огранак тог клуба код нас у Војводини недавно променио амблеме јер сматрамо да није примерено да у 21. веку бајкери носе четничке амблеме. На питање како доживљава ову медијску хајку која се ових дана води против њега, господин Ненад је кратко одговорио " Ја сам жртва" . Чанков адвокат Ђукић је костатовао да су то лакше телесне повреде што се да видети и на фотографијама Лешановића и примећује да његово презиме адекватно одсликава природу повреда, те да је сасвим извесно да је дотични зликовац београдски накнадно платио хулигане да га претуку како би имао рашта окривити голоруког Ненада. Адвокат Ђукић је саопштио такође да је кренуо са подношењем кривичних пријава против свих штампаних и електронских медија који су дигли хајку на невиног и безазленог Ненада Чанка и да је до сада поднео негде око 766 пријава против медија, разних сајтова, форума, фејсбук група и страница као и појединаца са фејса и твитера. "Надамо се да ће закон и право у овој држави једанпут одрадити свој посао и да ће се стати у крај овој невиђеној хајци на голоруког Чанка, који је притом да подсетимо и инвалид не баш као Ник Вујачић , али свакако да има своје посебне потребе" . У међувремену хајка на Чанка је добила међународне димензије, наиме на фасади једне зграде (зграда позната редакцији од раније) у Улици новосадског сајма, појавио се претећи графит исписан ћирилицом “Ненад Чанак 2.11. 1959. - 24. 9. 2012." и дописано "Дебели смрад". Јасно је да су овај графит исписали Хрвати , јер 99% Срба пише латиницом, једино Хрвати у Војводини користе ћирилицу. Дугогодишњи пријатељ Ненада Чанка Веља Илић изјавио је да је он мала беба у односу на ово шта је урадио Чанак, па ипак медијска хајка која је њему приређена ономад и дан данас оставља га трауматизованог и неспособног за нормално функционисање на политичкој сцени Србије, те је поручио како ће тражити у своје име а Чанак може да му се придружи од државе специјални додатак за претрпљене трауме протеклих хајки на њега . "Живот политичара није лак, сви мисле е да ми се увалити у фотељу па да згрћем паре и зобљем прасиће, али то је један позив високог степена ризика и психичке последице су несагледиве, после неког времена сви ми политичари пролупамо" додао је Илић очигледано саосећајући се са колегом Чанком. Упркос очигледној медијској хајци на Ненада Чанка која је ничим изазвана јер како СПО поручује "док се не докаже супротно невин је " зли београдски ДСС клерофашистички и националистички изашао је са саопштењем да је све ово једна фингирана ситуација у којој би се Ненад Чанак требао наћи у центру медијске пажње а по налогу НАТО пакта и Вашингтона , јер су његови и његових коалиционих партнера резултати на протеклим изборима били поражавајући и просто другачије Чанак не би имао прилику да се медијски експонира. Такође лидер ДСС-а Коштуница др. Војислав је изразио забринутост за здравље Лешановића и најавио да ће омладина ДСС колико већ сутра отићи на Косово да пребијеном Србину однесе најнужније лекове и храну и да га обиђу. На наше запажање да дотични пребијени Лешановић није Србин са Косова већ из Београда , лидер ДСС Коштуница је кратко додао " Где год Срби страдају ту је Косово" . Чанак је најавио да ће после ове хајке дефинитивно покренути питање референдума за одцепљење Војводине јер је јасно да са прљавим и примитивним људима балканског менталитета није више могуће заједно живети. Како јављају доушници(инајдери) из полиције власник кафане која игром случаја у овом случају носи иронични назив "Тако је суђено" Икодиновић је дао изјаву за полицију ни мало оптимистичну за Чанка у којој како наводе доушници има пикантних и невероватних сцена самог догађаја. Примера ради наводи доушник , када су Лешановића оборили на земљу и шутирали ногама сат времена тада је Чанак причао Лешановићу подигао га за главу и рекао му " Лепо признај да си ђубре београдско и смрад балкански , па ће ти мој пријатељ Ђура опростити што те је тукао" . Такође дошници указују да је полицији сваки детаљ познат , али да сам Чанак има велики утицај на полицију и власти преко својих тајкунских пријатеља икумова те да је највероватније да ни десети део тога неће изаћи на видело. У сваком случају ми се ограђујемо од изјава доушника , нити их сматрамо за веродостојне јер је сасвим јасно да је ово још један случај медијске хајке. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука