arhistratig Написано Септембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2012 Замолио бих, браћу и сестра вероучитеље (дипл.теологе особито) да ми прокоментаришу стање у својим епархијама у вези са упошљавањем у просвети. Постоје ли предности за дипломиране теологе код ондашњих владика и да ли исти добијају пун фонд часова, имају предност у избору школе и томе сл., јер већ другу годину кубурим на 50% радног времена, а мој посао по благослову добијају неквалификовани људи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 17, 2012 Гости Пријави Подели Написано Септембар 17, 2012 @@arhistratig, То је тешко питање, искрено... мислим да зависи од владике до владике. У суштини код нас у Епархији дипломирани теолози добијају средње школе и углавом пун фонд часова. Наравно, није правило. Ја радим са 30% радног времена јер толико ми је норма као свештенику (/не може преко тога) arhistratig је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Септембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2012 Молим, пребаците ово у подфорум за теологе, ово је ипак интерно питање arhistratig је реаговао/ла на ово 1 "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука