Гости Guest - . . .- Написано Септембар 14, 2012 Гости Пријави Подели Написано Септембар 14, 2012 Сада сам отворио нови мејл са outlook.com екстензијом. Могу да кажем да читав прграм изгледа фантастично, веома једноставно и функционално а постоји и могућност да отворите мејл са атрактивним именом. Ја сам отворио мејл [email protected] па ми можете послати мејл да видите како све екстра ради. У наставку вам доносим један текст који мало појашњава о чему се ради, а сервис можете испробати на www.outlook.com Да, добијате и интеграције са друштвеним мрежама Sky drive и још којешта... ево овде видите о чему се ради а ја вам топло препоручујем, ако ништа више а оно бар због тога што имате шансу да отворите атрактивну мејл адресу http://windows.microsoft.com/sr-Latn-CS/windows/outlook/home Srdjan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 14, 2012 Гости Пријави Подели Написано Септембар 14, 2012 @, Појма немам, могуће...нисам проверавао из разлога што немам појма шта ти је то kron and Manolis је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Септембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2012 Хм занимљиво, захваљујем на линк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 20, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2012 добро су се сетили да потпуно ископирају gmail и не нуди ништа више или боље клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука