Odahviing Написано Септембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2012 Evo još jedan SF roman, ovog puta od najvećeg majstora ovog žanra Artura Klarka. Fenomenalna knjiga skoro sam je pročitao i ostavila je jak utisak na mena. Budućnost, ljudi su kolonizovali ceo sunčev sistem, rpema zemlji se kreće ogroman objekat detaljnim pregledima pomoću deleskopa utvrđeno je da je objekat neverovatno gladak i pravilan (u obliku valjka) da je nemoguće da je nastao prirodnim putem. U tom trenutku kreću planovi kako reagovati i šta raditi ukoliko stvarno dođe do susreta druge inteligentne vrste. Kolonija sa Merkura se zalaže sa uništavanje pretnje u startu, međutim drugi su protiv toga. Dalje neću prepričavati da ne bih uništio doživljaj. Samo ću još objasniti onaj utisak sa početka. Nakon pročitane knjige shvatio sam, dobro ne baš shvatio to smatrao sam ovo i od ranije, pre bi se reklo učvrstio svoje uverenje koliko smo mi ljudi, kao rasa mali i beznačajni . PS. Ajde malo ljudi aktivirajte se sa preporukama Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2012 рамоном један од најбољих сф романа поред тога што је део серије о рами: Рама 1. СУСРЕТ СА РАМОМ, Кларк Артур 2. РАМА II, Кларк Артур/Ли Џентри 3. ВРТ РАМЕ, Кларк Артур/Ли Џентри 4. ОТКРИВЕНИ РАМА, Кларк Артур/Ли Џентри клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 10, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 10, 2012 Evo linka za sva četiri dela: http://www.mediafire.com/?m5thu2jl2mqh8vk Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука