Jump to content

Фотографије - Исход пожара на Светој Гори и Чуда која су се десила у току пожара

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Гости

213 Корисник (а) чита ову тему

4 чланова, 196 посетилаца, 2 скривених корисника

вааааааааааааааааааааау нисам се надао за оволку посећеност :D

Подели на овим сајтовима

• Гости

То је то, више нема :)

372 Корисник (а) чита ову тему

9 чланова, 354 посетилаца, 2 скривених корисника

Martirije*, Кирил, Daniela, Luna Lulu Luna, Dane Bokan, Олимп, ђакон Владислав, Ma Jug, Danijela, Facebook (7), Владо М, Ромејац*

Подели на овим сајтовима

• Гости

menja se brojnost non-stop :D

pogledaj sad :D

374 Корисник (а) чита ову тему

10 чланова, 355 посетилаца, 3 скривених корисника

Martirije*, Atheist, Олимп, Дуња*, Кирил, Daniela, Luna Lulu Luna, Dane Bokan, ђакон Владислав, Ma Jug, Danijela, Facebook (6), Владо М, Ромејац*

Подели на овим сајтовима

Свака част Мартије! :)

Слава Богу и Пресветој Мајци!

"Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином".

Достојевски

Подели на овим сајтовима

На фотографији се види руски скит звани Тиваида, негде се помиње и под именом Мала Тиваида, Нова Тиваида па чак и Горуња скити (свињски скит) јер је било доста дивљих свиња око овог скита.

Скит никада није завршен са изградњом. Саборни храм, чије се зидине виде у средини здања, започео је као своју задужбину свети цар Николај Романов. Међути, револуција га је зауставила у овом благочестивом делу и тако је остала и црква и сам скит до данашњих дана недовршен. Тек је пре десетак година скит заживео монашким животом, када су у њега стигли монаси из Русије. Скит је у власништву руском Светопантелејмоновског манастира.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...