sasluzitelj Написано Новембар 4, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2009 Uzevsi u obzir da je rad ovog asajta i forma pod blagoslovenim okriljem apostola Gospodnjeg Jakova prvog episkopa Jerusalimskog bilo bi dobro da mi forumasi preuzmemo slavski kolac i da sledece godine uprilicimo veliki sabor. Izjasnjavajte se o ovom predlogu :smiley: radost zivljenja je svesnost obitavanja u liturgijskoj zajednici Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Новембар 4, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 4, 2009 Ja se 100% слажем, ако Бог да, дошао би нам и Владика и служили би Литургију светог апостола Јакова. Биће предивно, и сви ћемо опет да се окупимо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Новембар 4, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 4, 2009 Дивна идеја! Подржавам, апсолутно 1312_womens Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vizantiona Написано Новембар 4, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2009 https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/dada.gif dada dada slazemo se i ja i Filip 1312_womens Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Новембар 4, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2009 0110_hahaha 0110_hahaha 0202_238 0110_hahaha 0202_238 0202_238 0202_238 pivo 0202_238 pivo kolo2 kolo2 "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 6, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2009 узео сам ја у име свих форумаша део колача, следеће године сви форумаши учествују делом у слави светог Јакова у Дубокој 0442_feel клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Новембар 6, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2009 Боже здравља, па да прославимо нашу славу како и приличи. 0110_hahaha 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 6, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2009 супер, драго ми је да сте расположени по том питању, и да нам Бог не да искушења догодине да посустанемо stadaradim клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука