Jump to content

Kontrola uma

Оцени ову тему

Vizantiona

Препоручена порука

Зрачењима се не може постићи планирана и директна контрола ума,оно што је познато то је да се ниским фреквенцијама реда 4-7 херца могу постићи тегобе па и смрт код људи.Оно што брине код неке глобалне контроле то је појава тзв.РФИД,чипова који се могу "уградити" под кожу и активирати по жељи!

Оно што њихову примену може да омете су доста познате методе и не бих о њима јер је овде реч о томе дали је то уопште могуће!РФИД,јер кратица од енглеског и значи у функционалном преводи РАДИОМ НАПАЈАН.Дакле реч је о чипу (интегралном колу) које се налази у човеку али није активно док се само коло (па и човек) на изложе дејству радио таласа одређене фреквенције коју РФИД препознаје и почиње да ради користећи тај вид напајања.Оно што плаши противнике ове технике је то,што се незнају и не могу да се знају до сад развијене технике вештачког уплива и нервни систем,а друга можда још гора ствар је што се ни све функције чипа не могу знати!Јер произвођач може део функција да стави на увид али да притом у чипу буде маса фунција чије постојање је непознато и зато се зазире од ове методе.Свакако да не желим да кажем да знам шта је могуће на том пољу данас али бих навео један случај из Русије који ће потпуно да отвори очи и онима који сумњају!Дакле тамо живи неки дечак који је од рођења слеп.Руси су му уградили нешто у мозак и из лобање вири конектор на који је прикључена споаља нека "скаламерија" са ЦЦД камером и дечко види,види довољно да чита пише и "нормално" живи (ако је нормално да људска бића имају конекторе).За сад види само монохроматски али у наредној надградњи су му обећали колор слику са 32-бита!Сам дечак је пресрећан,родитељи такође,али...не знам шта о томе да се мисли?Дали је реч о нормалној хуманој интервенцији или увод у стварног будућег франкештајна?Јер шта ако "у људе" уградимо ноћни вид,екстра сензоре по нахођењу...? Испада да је КИБОРГ (кибернетски организам) замало -рођен!

"Заповест је Господња да не останемо неми у временима кад је вера у опасности. Када је вера у питању нико нема право да каже, ко сам ја? Нико нема право да каже није моја ствар или то ме не занима. Камење ће завикати а ти зар да останеш нем и незаинтересован?"

(Св. Теодор Студит)

Подели на овим сајтовима

У књигама Death from the Skies i Healing Codes for the Biological Apocalypse, Dr Len Horowitz наводи неколико штетних утицаја који су изазвани вишегодишњем интензивном запрашивању наше планете из ваздуха.Више имате на https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,1054.120.html !

"Заповест је Господња да не останемо неми у временима кад је вера у опасности. Када је вера у питању нико нема право да каже, ко сам ја? Нико нема право да каже није моја ствар или то ме не занима. Камење ће завикати а ти зар да останеш нем и незаинтересован?"

(Св. Теодор Студит)

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

gane,

????? ???? ?? ??????? ??? ?????...?

???? ??? ??? ?? ????? ??? ????? ??? ???? ???? ??????? ?? ????? ?? ?????? ??? ?????,???????? ?? ??? ????? ???????? ???? ??? ?? ??? ??? ????!????? ?? ???? ? ????? ??????? ?????...

(Св. Теодор Студит)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...