Милан Ракић Написано Август 23, 2012 Пријави Подели Написано Август 23, 2012 http://www.katv.rs/index.php?option=com_content&view=article&id=1286%3Aspremni-za-aeromiting-u-batajnici&catid=59%3Atv-prilozi-u-avgustu&Itemid=18 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Август 23, 2012 Пријави Подели Написано Август 23, 2012 Bas je los ton na ovom snimku, jedva se ponesto cuje... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Август 23, 2012 Гости Пријави Подели Написано Август 23, 2012 Шта знам, све се лепо чује... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Август 23, 2012 Пријави Подели Написано Август 23, 2012 Ja cujem samo zvuke motora dobro, a od price jedva nesto malo... gringrin "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Август 23, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 23, 2012 И код мене се све лепо чује... А и прича није битна, само нек` се чују мотори. И да се осети онај мирис сагорелог керозина... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука