Jump to content

Predsednik Egipta se sastao sa predstavnicima hriscanskih crkava

Оцени ову тему

Препоручена порука

Predsednik Egipta koji je ujedno i hafiz Kur'ana (zna citav Kur'an napamet) se sastao sa predstavnicima hriscanskih crkava

Predsednik Egipta Muhammed Mursi sastao sa predstavnicima hriscanskih crkava u okviru konsultacija sa svim drustvenim ciniocima narocito nakon odluka 12/8/2012

431021_402336753155581_1724779099_n.jpg

Zvanicna stranica predsednik Egipta

Подели на овим сајтовима

odlično. nadam se da će ovo doprineti boljim odnosima-mada je čudno da je zvanična stranica predsednika na fbooku

zar nije ovo http://www.presidency.gov.eg/

strana je u pripremi

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

odlično. nadam se da će ovo doprineti boljim odnosima-mada je čudno da je zvanična stranica predsednika na fbooku

zar nije ovo http://www.presidency.gov.eg/

strana je u pripremi

Ovo je samo jedan od sastanaka sa hriscanskim predstavnicima koje je predsednik imao...Ovo je zvanicna stranica dok ne proradi sajt..ima i zvanicni youtube kanal...

Подели на овим сајтовима

Predsednik Egipta postavlja zenu i hriscanina za svoje pomocnike.

Zena je dr. Bakinam Serkavi,a hriscanin je dr. Semir Markus Abdul-Mesih(preziva se rob Isusov(Mesijin))

Ovo je njegov CV

http://www.cairo.gov.eg/areas/RegionPresident.aspx?RID=%D8%A7%D9%84%D9%85%D9%86%D8%B7%D9%82%D8%A9%20%D8%A7%D9%84%D8%B4%D9%85%D8%A7%D9%84%D9%8A%D8%A9

فى إطار تأكيد السيد الرئيس على أن تكون الرئاسة متسعاً لكل اللكفاءات الوطنية ، وتضم كافة ألوان الطيف السياسي قرر السيد الرئيس تعيين كل من :

1 ـ أد / باكينام رشاد حسن الشرقاوي مساعداً للسيد الرئيس للشئون السياسية

2 ـ د/ سمير مرقص عبد المسيح مساعداً للسيد الرئيس لملف التحول الديمقراطي

3 ـ د/ عصام الحداد مساعداً للسيد الرئيس لشئون العلاقات الخارجية والتعاون الدولي

4ـ د/ عماد عبد الغفور عبد الغني مساعداً للسيد الرئيس لملف التواصل المجتمعي

https://www.facebook...President.Morsi

!
Подели на овим сајтовима

• 2 months later...

Da!

Bi li ti volio da se radi koptima ono što je urađeno nama u Bosni?

De molim te odgovori na pitanje.

Vama u bosni se nije uradilo nista a da vi nistte to isto drugima uradili 10 puta gore , ne mozes klati i ubjati i ocekivati da ti za to neko bude zahvalan , sta ste sve radili jos ste i dobro prosli , ja imam lincog iskustva u ratu sa mudzahedinima pa znam na sta sve sposobni . Koptima se u Egiptu upravo radi ono sto su mudzahedini radili Srbima po Bosni ili siptari po Kosovu i Metohiji . Nema goreg Srbina od Srbina koji promeni veru , ako nas je istorija necemu naucila , tome nas je naucla , ni obraza ni savesti .

Подели на овим сајтовима

Vama u bosni se nije uradilo nista a da vi nistte to isto drugima uradili 10 puta gore , ne mozes klati i ubjati i ocekivati da ti za to neko bude zahvalan , sta ste sve radili jos ste i dobro prosli , ja imam lincog iskustva u ratu sa mudzahedinima pa znam na sta sve sposobni . Koptima se u Egiptu upravo radi ono sto su mudzahedini radili Srbima po Bosni ili siptari po Kosovu i Metohiji . Nema goreg Srbina od Srbina koji promeni veru , ako nas je istorija necemu naucila , tome nas je naucla , ni obraza ni savesti .

Nisi odgovorio na pitanje.Odgovori!

I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran)

Подели на овим сајтовима

I? Kad planiraju da prekinu nasilje nad Koptima ?

Pravo pitanje

Nakon sto smene Kopta koji je savetnik ili zamenik predsednika Egipta....i kazu kada u Srbiji prestanu sa nasiljem nad manjimama....i porucuju nam da gledamo svoja posla i da pocitimo prvo u svojoj avliji...a i kazu kada se budu vratile sve porusene dzamije i crkve u Bosni i na Kosovu....

Подели на овим сајтовима

Da!

Bi li ti volio da se radi koptima ono što je urađeno nama u Bosni?

De molim te odgovori na pitanje.

Pročitao sam tvoj odgovor ali nisi mi odgovorio na itanje.Odgovor je "bi ili nebi"

Care ja sam isto bio u Bosni.Ne zaboravi i o onome što je rađeno u Bosni ne znam preko filmova nego preko svoje kože.

Nego de ti odgovori.

I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...