Jump to content

Nadbiskup Stanislav Hočevar kupio otetu kuću!?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Hvala Oče Ivane

Vi imate iskustvo sa "kurirom" i znate kroz šta ste prošli. Ja sam sada zbog njihovog pisanja doživeo da mi se ukazuje nepoverenje za neke već dogovorene projekte.

Konkretno sam trebao da idem u oktobru u jednu ikonopisačku koloniju gde bih bio jedini katolik, posle teksta u "kuriru", ljubazno su mi se zahvalili i objasnili da nije zgodno sada da mi šalju zvaničan poziv nego da vidimo možda kasnije.

Prošle godine sam bio 10 dana u Grčkoj i isto sam bio jedini katolik a ove godine zbog laži kojima nas "kurir" truje izostaće moje gostovanje.

Obzirom da je u tekstu izneseno mnogo laži, najočiglednija da se u tu kuću uselio moj nadbiskup, pa o telohraniteljima, u životu nije imao ni obezbeđenje na vratima nadbiskupije a kamoli nekakve telohranitelje, pa da je on kupac kuće, pa priča o otimačini i slično... a da sam ja pretrpeo tim pisanjem štetu pokušaću da se konsultujem sa nekim od advokata da vidim da li imam legimitet da tužim lično "kurir".

Beogradska nadbiskupija ima dovoljno prostora u Beogradu i više nego što joj je potrebno i stvarno je besmisleno da kupuje još i neku kuću.

Treba razlikovati fokolare od nadbiskupa i nadbiskupije. Napisali kako je Robert prvi čovek beogradskog nadbiskupa, Robert nije sveštenik, može da bude prvi među fokolarima u Beogradu ali ne ma veze sa nadbiskupijom i nadbiskupom kad je pokret u pitanju.

Ajd da je sveštenik i da je vikar pa bi i imalo smisla, ali nije. A niti je to jedini pokret niti je on jedini vođa, pa na šta bi ličilo kad bi baš njega nadbiskup protežirao i on mu bio prvi čovek?

Znajući Roberta, jedna mirna, tiha, čak bih rekao i stidljiva osoba, bogobojažljiv, posvećen ceo delu zbog koga je i došao u Srbiju, on neće da reaguje na ova pisanja i razvlačenja našeg nadbiskupa i svih nas katolika po stranicama najžutije štampe.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...