Manolis Написано Август 18, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 18, 2012 Ахахахахахахахахахаха е ово вреди погледати Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Август 18, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 18, 2012 Oglo је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Август 18, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 18, 2012 Ignjatije, Oglo and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Август 23, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 23, 2012 bliss jeeee 29dz8zk vrtiloptu oleeeee kolo2 ladan :pravilaa: Srbija_smesko brokoli Олимп and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Август 24, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 24, 2012 E oво је ХИТ! http://www.vesti-online.com/Slobodno-Vreme/Putovanja/248939/Jeziva-tura-na-peruanskom-groblju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Август 25, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 25, 2012 Олимп and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Август 25, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 25, 2012 Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Август 25, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 25, 2012 Олимп, Лидија Миленковић and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Август 26, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 26, 2012 ОБАВЕЗНО ПОГЛЕДАТИ Олимп је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Август 26, 2012 Пријави Подели Написано Август 26, 2012 ОБАВЕЗНО ПОГЛЕДАТИ хаха само да није намештаљка.. Manolis је реаговао/ла на ово 1 "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Август 26, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 26, 2012 Muškarci koji jedu orahe plodniji Muškarci koji žele da povećaju svoju plodnost mogu sebi pomoći tako što će jesti orahe, navodi se u američkoj studiji u kojoj je grupa mladih muškaraca u dvadesetim i tridesetim godinama tri meseca svakodnevno konzumirala 75 grama oraha. Broj spermatozoida i kvalitet sperme (što je potencijalno bolja šansa za potomstvo) povećan je kod muškaraca koji su jeli orahe u odnosu na one koji nisu. Naučnisi sa Univerziteta u Kaliforniji izabrali su orahe jer su oni glavni izvor dobrihpolinezasićenih masti bogatih omega-3 i omega-6 masnim kiselinama, za koje se veruje da poboljšavaju kvalitetu spreme. Veruje se da je kod oko 40 odsto slučajeva porodica koje imaju problema sa začećem odgovoran slab kvalitet sperme. Profesorka Vendi Robins kaže da su volonteri u ispitivanju, njih 117, bili zdravi nepušači i da nije jasno mogu li orasi rešiti probleme neplodnosti, ali da je konzumacija tih plodova imala pozitivan učinak. http://www.vesti-onl...-orahe-plodniji animal-smiley-075 Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Август 27, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 27, 2012 Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Август 27, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 27, 2012 Ignjatije, Олимп and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Децембар 31, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 31, 2012 У новој години нам желим да будемо здрави, срећни и весели (и да се растури ЕУ наравно)! Aхахахахахаха! Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Децембар 31, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2012 мој тата је другару позајмљивао гајбу неко време после сам се ја тамо доселио са клавиром, и комшија кад је чуо клавир дошао сав изненађен, и некако смо се договорили, па ми је рекао како је тај другар (бивши станар) био ту са "другарицом" и чули су се звуци,а комшијина ћерка рече свом тати "тата помози им!", мислила је да им није добро "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука