Danijela Написано Август 14, 2012 Пријави Подели Написано Август 14, 2012 Дневник о.Георгија Максимова са мисионарског путовања у Индију. Можете прочитати јако занимљива запажања о држави Гоа у Индији, о беседи са женом која се одрекла Христа ради индуистичког мајмуноглавог „бога“ Ханумана, о једном од најважнијих принципа за разговор са људима о вери и Богу, беседи о.Георгија у монофизитском храму пред више од сто монофизита, од вишеструке користи неучествовања у обредима другог вероисповедања… http://www.svedokverni.org/dnevnik-pravoslavne-misije-u-indiji-drzava-goa-i-deo-djakon-georgije-maksimov/ Милан Меденица :), w.a.mozart and Sophrosyne је реаговао/ла на ово 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 15, 2012 Пријави Подели Написано Август 15, 2012 odlično,hvala Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 18, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 18, 2012 Дневник православне мисије у Индији (држава Гоа) (II део) У другом делу дневника о.Георгијa Максимова можете читати о занимљивом разговору са једним философом о вери, унутрашњим бранама које спречавају философа да поверује, о психолошким препрекама које спречавају свештеника да мисионари у страној земљи, жени која пре бира мантру него Крштење, првој Литургији у историји индијске државе Гоа, дубоким разговором са једним индусом о најважнијем избору који човек у овом животу мора да учини… http://www.svedokverni.org/dnevnik-pravoslavne-misije-u-indiji-drzava-goa-ii-deo-djakon-georgije-maksimov/ Милан Меденица :) and Sophrosyne је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука