karadjordje Написано Октобар 30, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2009 https://www.pouke.org/library.php?cid=59 pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 30, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2009 0202_238 :cheesy2: Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Октобар 30, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 30, 2009 Слава БОГУ и ономе ко ми је омогућио да имамо на форуму сабрана дјела једног од највећих Православних богослова klapklap pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Октобар 30, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 30, 2009 Ае,брате па и ти га прећера klapklap pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Октобар 30, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 30, 2009 МИслим да то није проблем да се уради. Само се прекопира у word, па преслови, па потпом опет у ПДФ. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Октобар 30, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 30, 2009 Ајде вала кад сте навалили,али то нека ради неко други,ја нисам стручан за то 0104_cheesy pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Октобар 30, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 30, 2009 klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap Ово је супер, мада не видех овде његову докт. дисертацију "Јединство Цркве у права 3 века...." као ни догматске и еклисиолошке теме.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Октобар 30, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 30, 2009 Мислим да их има само треба малко боље прелистати јер су некако дјела без реда поређана klapklap pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Октобар 30, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 30, 2009 ?????? ?? ?? ??? ???? ????? ????? ???? ?????????? ??? ?? ?????? ????? ??? ???? ???????? klapklap?????? ???????????..... klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Октобар 30, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 30, 2009 Ај дабогда,ај кад си навалио 0104_cheesy Ја имам јединство Цркве у прва три вијека па ћу видјети да скенирам... klapklap pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука