Млађони Написано Август 12, 2012 Пријави Подели Написано Август 12, 2012 On 12. 8. 2012. at 11:36, Ignjatije рече Što bi se Čanak i Čeda obradovali pojedinima sa ove teme....... Што би се Шешељ обрадовао појединцима са ове теме. ако си циљао на мене, шта ти мислиш да је боље, мирно се растати и свако својим путе или да се кољемо међусобно око тога што ми нећемо а они би хтели? Ајд реци ми. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Август 12, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 12, 2012 On 12. 8. 2012. at 11:39, Mladen Milosavljevic рече Ако њихов квази хумор, лош сарказам и вређања испод појаса која се правдају разумом и интелектом могу да се назову - дијалог. А штета у суштини Пеђа паметан и добар момак.. за Марко исто само за његову доброту баш и нисам сигуран. Ма њих двојица међусобно комуницирају. На то им се углавном своди форум. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 12, 2012 Пријави Подели Написано Август 12, 2012 On 12. 8. 2012. at 11:42, Александар Милојков рече Ма њих двојица међусобно комуницирају. На то им се углавном своди форум. Не знам банован сам тамо, нисам ни покушао да га гледам ... Ко може да дискутује са тако напорним људима? Чак и да су све у праву што кажу не правда их да се понашају ко интелектуална банда која напиње сваког ко уђе у дискусију са њима. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Август 12, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 12, 2012 On 12. 8. 2012. at 11:45, Mladen Milosavljevic рече Не знам банован сам тамо, нисам ни покушао да га гледам ... Ко може да дискутује са тако напорним људима? Чак и да су све у праву што кажу не правда их да се понашају ко интелектуална банда која напиње сваког ко уђе у дискусију са њима. Свако ко мисли да је дискусија са Пеђом и Марком могућа, у старту је промашио димензију. Класичан талибанизам. Са њима у "дијалогу" имаш само једно право - да мислиш као и они. Иначе, БАН. То ти је исти ментални склоп као и ових са "Ихтуса" - исти правац и интензитет, само супротни смерови. Фундаментализам је увек фундаментализам, увио га у веру или атеизам. П.С. Ал` сам га сримово, а? Ignjatije, Crveni Baron and Млађони је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 12, 2012 Пријави Подели Написано Август 12, 2012 On 12. 8. 2012. at 11:51, Александар Милојков рече Свако ко мисли да је дискусија са Пеђом и Марком могућа, у старту је промашио димензију. Класичан талибанизам. Са њима у "дијалогу" имаш само једно право - да мислиш као и они. Иначе, БАН. То ти је исти ментални склоп као и ових са "Ихтуса" - исти правац и интензитет, само супротни смерови. Фундаментализам је увек фундаментализам, увио га у веру или атеизам. Није бан док не кренеш да им враћаш истом мером - онда бан. Смеш да дискутујеш са њима али док те вређају јер не мислиш исто ко и они... мораш да вежбаш фрустрациону толеранцију. On 12. 8. 2012. at 11:51, Александар Милојков рече П.С. Ал` сам га сримово, а? Mc Milojkov oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Август 12, 2012 Пријави Подели Написано Август 12, 2012 On 12. 8. 2012. at 11:40, Mladen Milosavljevic рече Што би се Шешељ обрадовао појединцима са ове теме. ако си циљао на мене, шта ти мислиш да је боље, мирно се растати и свако својим путе или да се кољемо међусобно око тога што ми нећемо а они би хтели? Ајд реци ми. Ma zašto bi smo se i svadjali uopšte, daj svakome sve što ti traži pa makar ostao go i gladan. Živela ljubav ! Što gradjani Teksasa ne počnu tako da pričaju u najdemokratskijoj državi ? Misliš da bi im ameri dozvolili otcepljenje i poštovali volju većine ? Radila bi "motka" bato i to čvrsta. Svaka država ima svoje bogatije i siromašnije krajeve, i dolazi do zavidnosti siromašnijih prema bogatijim, kao i do mišljenja medju bogatijim kako ih siromašni iskorišćavaju i da bi im bilo bolje bez njih. Ali se odvajanje ne toleriše ni u jednoj normalnoj državi. Vojvodina je deo Srbije po ustavu i svako spominjanje otcepljenja je separatizam i mora biti kažnjeno. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Август 12, 2012 Пријави Подели Написано Август 12, 2012 On 12. 8. 2012. at 11:40, Mladen Milosavljevic рече Што би се Шешељ обрадовао појединцима са ове теме. ако си циљао на мене, шта ти мислиш да је боље, мирно се растати и свако својим путе или да се кољемо међусобно око тога што ми нећемо а они би хтели? Ајд реци ми. Ma zašto bi smo se i svadjali uopšte, daj svakome sve što ti traži pa makar ostao go i gladan. Živela ljubav ! Što gradjani Teksasa ne počnu tako da pričaju u najdemokratskijoj državi ? Misliš da bi im ameri dozvolili otcepljenje i poštovali volju većine ? Radila bi "motka" bato i to čvrsta. Svaka država ima svoje bogatije i siromašnije krajeve, i dolazi do zavidnosti siromašnijih prema bogatijim, kao i do mišljenja medju bogatijim kako ih siromašni iskorišćavaju i da bi im bilo bolje bez njih. Ali se odvajanje ne toleriše ni u jednoj normalnoj državi. Vojvodina je deo Srbije po ustavu i svako spominjanje otcepljenja je separatizam i mora biti kažnjeno. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Август 12, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 12, 2012 Не може Војводина да "жели" да се отцепи, нити да има референдум о томе. Устав Србије то не дозвољава. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Август 12, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 12, 2012 У инат свим сепаратистима у Србији, свима онима којима је Србија "мрска" и који би да је парчају: П.С. А и осењивала се крсним знаком након победе...неколико пута...много неколико пута....а певала је и химну... БОЖЕ правде.... Укаки се од муке Малдоране и остали....дебело сте заостали.... Ignjatije and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 12, 2012 Пријави Подели Написано Август 12, 2012 Pojedinci ce se tesko izvuci iz ateistickog komunizma. Mozda nikada. A najveci problem im predstavlja to sto misle da su nesto puno pametni zbog toga. A ne kontaju mucenici da je po svetu ateizam jednak cackanju nosa u javnom prevozu i pravljenje kuglica. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Август 12, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 12, 2012 On 12. 8. 2012. at 12:37, Protagoras рече Inat - to je pravo obeležje srpstva. Да, инат - инаћење баксузима. Да пукну од једа. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Август 12, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 12, 2012 On 12. 8. 2012. at 12:41, Protagoras рече Samo mi nije jasno zašto bismo se mi koji se zalažemo za apsolutno poštovanje verskih sloboda jedili zato što neko misli da mu je vera pomogla da nešto postigne. Жао ми је ако си се препознао и ако себе сврставаш у ту групу. Ја те, заиста, нисма имао у виду. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Август 12, 2012 Пријави Подели Написано Август 12, 2012 On 12. 8. 2012. at 11:21, Mladen Milosavljevic рече Драги не мерем да дискутујем неке ту квазиисторијско политичке расправе са тобом. РЕћи ћу ти само пар чињеница. 1. Југославија је била Савезна федеративна република. Што значи да су границе република које су је чиније биле дефинисане. 2.Оно што је главни узрок за клање у Југославији јесу Муџе, Чете и Усташе који су имали те болесне идеје о националним и историјским границама па се клали око тога ко је у праву. Чете хтеле велику Србију ови остали неке своје болесне идале. ДАкле тотално је непотребно причати о томе даље. 3. Срби тада у крајни су прихватили да живе у Републици Хрватској која је део Југославије. Срби у БИХ такође су живели у РС која је део СФРЈ. Дакле границе су дефинисане тада које су прихваћене то што се онда неком диго да диже побуну против хрвата тада а неким болесним хрватима да Србе треба истребити једини је разлог крвопролића. 4. Пошто су границе биле јасно дефинисане уставно и државно, а онима који гаје те болесне идеје о историјским границама (ти нпр) нису биле добро издефинисане ми у СФРЈ морали смо да се кољемо а ови у ЧХ нису. И то су чињенице. Даље по питању потенцијалног сепаратизма у војводини. Просто и једноставно уколико ВЕЋИНА становништва војводине при већини не мислим 51% већ већа количина.. дакле да је већина становништва војводине у том елементу (какав им је данашњи састав 65 срба) и да не желе више да деле државу самном - ја не бих имао ништа против и мислим да је ВИШЕ Него паметно дозволити у тим случајевима СЕЦЕСИЈУ него довести до крвопролића. Оно што ти избегаваш да кажеш причајући о историју јесте да је то паметно. Сад ти мени ту причаш нешто о неким историјским границама. Чињеница крвопролиће се десило због болесних идеја. Границе се мењају, не постоји никакво историјско право на територију то је ортодоксна глупост која је имала логике у племенским савезима и тужно је то што у модерним државама уопште причамо о томе. Ау брате ала си га ти поједноставио. Разлог за "клање" у СФРЈ никако није била само нечија жеља за националним ширењем. Али да не улазимо у разлоге ратова, прекомликовано је, углавном не може се свести на један узрок. Битно је рат у Хрватској није почео како кажеш и због невољности српског народа да живи у Хрватској, почео је јер су Срби одузимање статуса конститутивног народа схватили као почетак њиховог етничког чишћења, што се показало као потпуно оправдано, јер се завршило баш тим. Друго, што се саме тежње ка уједињењу свих Срба у једну државу тиче, не знам што би сви други европски анроди имали право на то, осим нас, који смо сваки педаљ земље на којој живимо платили, најбуквалније крвљу, и то не борећи се против комшија већ увек против империја и у сукобима цивилизација, од Турске, преко АУ, до нацистичке Немачке. Иначе, што се тиче тога да ако велика већина оних којих живе на било којој територији одлучи да не жели да живи у Србији, а притом нису увежени ту намерно док имају своју амтичну националну државу, ни ја не знам како то решити, тако да бих могао да се сложим са тобом да ако велика већина Срба у Војводини жели независну Војводину, ја не бих знао шта да мислим и радим. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Август 12, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 12, 2012 Која већина Срба у Војводини жели независну Војводину? То је неистина. Ја сам рођен и одрастао сам у Банату. Често одлазим код родитеља, знам шта тамо Срби мисле. Каква црна "независна Војводина". Саша M. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 12, 2012 Пријави Подели Написано Август 12, 2012 On 12. 8. 2012. at 12:33, Жељко Билбија рече Pojedinci ce se tesko izvuci iz ateistickog komunizma. Mozda nikada. A najveci problem im predstavlja to sto misle da su nesto puno pametni zbog toga. A ne kontaju mucenici da je po svetu ateizam jednak cackanju nosa u javnom prevozu i pravljenje kuglica. Још кад би ми објаснио какве везе има ово данас са комунизмом. Данашњи националисти у србији имају блискије односе са комунистичким менталитетом него атеисти. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука