Jump to content

Rupičaste naočare

Ignjatije

Препоручена порука

• Гости

Имам их ја... одавно, када још нису биле овако "популарне" па самим тим ни скупе...

Ништа нарочито, не носим их ич. Било ми је занимљиво први дан, после тога сам их одложио...

Подели на овим сајтовима

Јел преко Мирољубовог ортака? :) Једном кад сам га нешто замајавао, он ми препоручио рупичасте наочаре које ваља неки његов ортак, рече да помажу из кеца у кец да ти се вид поправи за пар диоптрија.

А не би ваљда Мирољуб причао глупости.

• Волим 1

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

ja mislim da te naocare pretvaraju coveka u muvu... ili u pcelu :laugh:

• Волим 1

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Пусти изглед, сигурно нећеш да се експонираш са њима, него је право мучење користити их. Сване ти кад их скинеш - можда се у томе огледа ефекат побољшања вида :)

Подели на овим сајтовима

Пробај, можда ме убедиш да су сврсисходне. Ево ти мало, пластично, појашњење: кад их користиш за рачунар, мораш да помераш главу према тексту јер ти бочна страна рупица, тј. њихова дебљина, заклања спољне углове. За књиге уживо (мислим - без рачунара) је сувише мрачно, једино да уградиш неко лед осветљење у корице.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...