draganzzz Написано Април 24, 2013 Пријави Подели Написано Април 24, 2013 Ja se ne zezam ja bih stvarno voleo da mi neko pošalje upudstva šta daradim Cekaj ba pa ti si ateista, ne verujes u nista, onda cega se ti bojis? .smesko. Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Април 24, 2013 Пријави Подели Написано Април 24, 2013 Cekaj pa ti si ateista, ne verujes u nista, onda cega se ti bojis? E pazi ne bojim se ja. Ja jesam ateista, ali ipak sam agnostik ateista. Tj ne isključujem mogućnost postojanja Boga, samo ne verujem. A ovo se čini kao najbolja i najbrža mogućnost da proverim postojanje natprirodni sila. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Primal Написано Април 24, 2013 Пријави Подели Написано Април 24, 2013 Treba ti i tu truda i rada da bi prizvao demone, nije to bas tako lako, zakoljes pile.. :tornado: :vulpes: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Април 24, 2013 Пријави Подели Написано Април 24, 2013 E pazi ne bojim se ja. Ja jesam ateista, ali ipak sam agnostik ateista. Tj ne isključujem mogućnost postojanja Boga, samo ne verujem. A ovo se čini kao najbolja i najbrža mogućnost da proverim postojanje natprirodni sila. Ma ti si bre onda nas covek, pa pola bre vernika tako rezonuje! .smesko. Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Април 24, 2013 Пријави Подели Написано Април 24, 2013 Ma ti si bre onda nas covek, pa pola bre vernika tako rezonuje! Ne pazi ja kažem ne verujem. A većina tu stavi verujem da postoji nešto. Šta je nešto ne znaju. Takvi se samo na popisu vode kao pravoslavci. Pravoslavaca je dosta manje, onih pravih, nego što statistika pokazuje. Pričali smo na jednoj temi ovde nzm bili su tu neki teolozi i tada sam otprilike potvrdio svoje mišljenje da ja u mojoj okolini znam svega 5-6 pravoslavaca Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука