Гости Guest - . . .- Написано Јул 16, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јул 16, 2012 Драги пријатељи, Дуго сам размишљао како да искористимо огроман потенцијал који носи ЖРУ на корист браће и сестара и деце Божије који су оболели али су у немогучности да се лече јер је потребно сакупити велики новац. Дакле, Како ми нисмо сајт који има благослов лично да сакупља новац за било кога ( а надам се да ће и то бити у своје време и ја радим на софтверу за те ствари) за сада можемо овако: Ако има неко у вашим парохијама који је тешко оболео, неко дете за кога родитељи немају средстава да помогну, да некоме хитно треба крв или кожа, можете да се обратите вашем парохијском свештенику, те он уз договор са Епископом или са одбором (то је остављено самим свештеницима да учине на начин како је обичај Епархије), да се обрати исти свештеник нама овде лично (може на мејл [email protected] или лично на теми), да достави потребну документацију и колико је потребно да се сакупи и да у исто време обавештава овде како ствари теку. Дакле, све мора да буде чисто као суза и једино прихватамо да иза стоји сам свештеник или одговорно лице из Цркве. Ово чинимо да се не би десили проблеми или да се не би манипулисало са људима. Ми имамо велике фејсбук странице а имамо и јасне показатеље да су акције које смо подржали или организовали биле веома успешне. Такође, сигуран сам да има много оних који су вољни да помажу. Временом, ако Бог да, створили бисмо и смс сервис на који може да се уплати, али за све то треба наравно благослов и то ће радити одговорни људи из Цркве. Још, ми имамо лепу сарадњу са црквеним хуманитарним организацијама и ово ће само још више да нас споји и сарадњу продуби. како вам се допада идеја и да ли имате предлоге? Подвлачим, све мора да буде јасно и чисто и да иза свакога за кога будемо тражили помоћ мора да стоји Црква. У супротном нећемо радити јер никакада не можемо бити сигурни да ли је у питању обмана или истина. Нека Живе Речи Утехе буду и Жива Дела Утехе Срђан Шијакињић, Лидија Миленковић, Arsenija and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јул 16, 2012 Пријави Подели Написано Јул 16, 2012 Амин! Добра, конкретна идеја. Ајмо људи ко зна неког у проблему, нек му каже за ову могућност, нек га упути на њиховог свештеника, и то ће бити добро све, ако Бог да! Ivana Trifunovic је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јул 16, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јул 16, 2012 Ово је мој предлог: Ко има проблем, нека се обрати свом свештенику и НАЈХИТНИЈЕ случајеве нека исти свештеник пошаље мени на мејл [email protected] и онда да се чујемо и преко телефона. После тога, ја ситуацију излажем Администрацији, радимо банере, рекламу и све што иде. Свештеник прати ситуацију и јавља нам на теми која ће бити специјално отворена за то. Сви пратимо и помажемо. То ће, надам се да покрене и људе из врха наше Свете Цркве, наше митроносне главе, да нам помогну да ово радимо много, много озбиљније. Цркви људи верују и сигуран сам да можемо помоћи многим људима, а и сада смо помагали, а са свим овим још много, много више. Биљана and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јул 16, 2012 Пријави Подели Написано Јул 16, 2012 Надам се да ће и ти људи из врха које помињете да схвате убрзо каквим страховитим потенцијалом располажемо овде, какво моћно средство за окупљање људи на сваки добар циљ држимо у рукама, а и Црква сама преко Вас, оче и свих вас других који се уграђујете у овај сајт. Биљана је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јул 16, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јул 16, 2012 http://predanie.ru/ Они су ми узор, људе подржава Црква и чине фантастичну ствар у Русији Ја имам неке идеје које могу да буду још боље у неким сегментима, али ми треба подршка и одрешене руке. До тада, можемо и овако. Биљана and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 16, 2012 Пријави Подели Написано Јул 16, 2012 sms je po meni najbolji Биљана and Arsenija је реаговао/ла на ово 2 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлексаС Написано Јул 16, 2012 Пријави Подели Написано Јул 16, 2012 SMS je slabo isplatljiv, ali za manje sume je dobar, jer ako npr. posaljes poruku u vrednost od 100 dinara, na bolesnikov racun ce stici tek negde oko 40% tj. u ovom slucaju 40 dinara. Odlicna ideja admine, samo napred! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 16, 2012 Пријави Подели Написано Јул 16, 2012 treba promeniti zakon za dobrotvorni sms da nema poreza! Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 12, 2013 Пријави Подели Написано Август 12, 2013 Нека Живе Речи Утехе буду и Жива Дела Утехе Odlična ideja. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Август 12, 2013 Пријави Подели Написано Август 12, 2013 Odlicna ideja. Kako drzava u potpunosti ne brine za svoj narod moramo sami sebi da pomognemo . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука