Гости Guest Написано Јул 10, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јул 10, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 10, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јул 10, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јул 10, 2012 Пријави Подели Написано Јул 10, 2012 Почивај у миру, оче Радоване... До новог, вечног сусрета. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 10, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јул 10, 2012 http://www.svetigora.com/audio/download/11036/PARASTOS-O.RADOVANU_BIGOVICU_10.07.2012.mp3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Децембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2012 U man. Sv.Arh.Gavrila u Zemunu, prvi put od upokojenja prote prof.Bigovica danas sluzena liturgija po nekom starinskom tipiku?! Da li je stigla neka naredba ili? Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ђакон Владислав Написано Децембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2012 Jel, a ko je sluzio? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Децембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2012 otac Igor, jos uvek je samo on sluzasci tamo! Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ђакон Владислав Написано Децембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2012 Осим црквенословенског језика који се, ради одржања, има корстити једном месечно у Београду не пада ми на памет шта би то још могло бити "по старинском"... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука