Гости Guest - . . .- Написано Јул 6, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јул 6, 2012 Много ми се допало како овај човек говори: http://www.youtube.com/watch?v=wXNskbBhcjM мирођија, Лидија Миленковић, Ведран and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран Написано Јул 6, 2012 Пријави Подели Написано Јул 6, 2012 сјајан профа! Vaske је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јул 6, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јул 6, 2012 Дивно га је слушати... препоручујем свима. Vaske је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јул 6, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јул 6, 2012 Иначе, ево његовог бенда: Личи ми на Азру, наравски... Vaske је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vaske Написано Јул 6, 2012 Пријави Подели Написано Јул 6, 2012 О.Иване у наслов можете или требате додати и пјесник. Што се тиче тог дијела његовог стваралаштва, постоји поема Хистерион и збирка пјесама Гравитација душе. Ајд сад лијепо га нахвалити, јер студенти се по ментору познају gringrin arahne је реаговао/ла на ово 1 Без изворне очигледности Ничег нема самобитности ни слободе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран Написано Јул 6, 2012 Пријави Подели Написано Јул 6, 2012 Дивно га је слушати... препоручујем свима. благо онима који га гледају, лице у лице и којима је учитељ....... можда ми се само тако чини али профа, личи ми на никола тесла (можда нисам погодио падеж) arahne је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 10, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2013 Предавао је, раније, филозофију на ФИЛУМ-у у Крагујевцу, и мој син каже да је овај професор најбољи ЧОВЕК на целом факултету. Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука