19горан80 Написано Јул 4, 2012 Пријави Подели Написано Јул 4, 2012 дуборесци о.Авакум и о.Лука miki 018 and мирођија је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
19горан80 Написано Јул 4, 2012 Пријави Подели Написано Јул 4, 2012 о.Данило и о.Кирило мирођија је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
19горан80 Написано Јул 4, 2012 Пријави Подели Написано Јул 4, 2012 о.Серапион мирођија је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
19горан80 Написано Јул 4, 2012 Пријави Подели Написано Јул 4, 2012 скупљање сена,"најлакши дани" у години,дани кад се на делу види неизмерна љубав међу братијом мирођија је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
19горан80 Написано Јул 4, 2012 Пријави Подели Написано Јул 4, 2012 о.Јеремија,телесно слеп али види боље и даље од мене који имам очи,погледајте ту прецизност постављеног прибора,предиван монах,воли да се шали (често и на свој рачун)...слава Богу мирођија and Биљана је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
19горан80 Написано Јул 4, 2012 Пријави Подели Написано Јул 4, 2012 слава Богу што је започета рестаурација,даће Бог да ова светиња још више заблиста,да се народ који живи око ње непрестано и у што већем броју окупља на молитву,да ми,који смо далеко,одагнемо безразложни страх и што чешће посећујемо ову и остале светиње на косову и метохији Ђорђе Р, Биљана, мирођија and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука