antics Написано Јун 13, 2012 Пријави Подели Написано Јун 13, 2012 Чак и после св. Иринеја Лионског. Мислим да до 3. века је постојало неколико епископа у Риму. Односно неколико заједница око једног учитеља - превитера-епископа. Ergo, она "њихова" дер кен би онли ван фора не може да стоји, јер их је мор ден ван. Извињавам сена оффтопицу - данас опроштено Ламех је реаговао/ла на ово 1 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран Написано Јун 13, 2012 Пријави Подели Написано Јун 13, 2012 Епископот треба првенствено да е отец=татко и да раѓа деца=чеда во Духот за Благословеното Царство. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 13, 2012 Пријави Подели Написано Јун 13, 2012 ма ви сте супер, ја ни своје комшије не знам feeble је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука