сербон Написано Новембар 2, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 2, 2009 Ja ???????? ????? ? ?????????? ? ???????? ........................... ? ??? ?? ?? ?? ????? ????? ?? ?? ????????? ??????? ?? ???? ???, ???? ???????? ?? ?????????, ?? ?? ????. ????? ?? ???? ??????? ?????????, ???? ???? ? ???? ?? ?? ??????? ?? ? ? ?????????? (??? ?? ??? ???????? ? ?? ???? ???? ?????, ??????? ???? ?? ??????????? ??? ?? ????? ????? ???????) , ??? ?? ?? ???? ?????????????. O??? ??????????? ??????, ?? ?? ??? ? ????? ??? ??? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Новембар 3, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2009 Ja ???????? ????? ? ?????????? ? ???????? ........................... ? ??? ?? ?? ?? ????? ????? ?? ?? ????????? ??????? ?? ???? ???, ???? ???????? ?? ?????????, ?? ?? ????. ????? ?? ???? ??????? ?????????, ???? ???? ? ???? ?? ?? ??????? ?? ? ? ?????????? (??? ?? ??? ???????? ? ?? ???? ???? ?????, ??????? ???? ?? ??????????? ??? ?? ????? ????? ???????) , ??? ?? ?? ???? ?????????????. O??? ??????????? ??????, ?? ?? ??? ? ????? ??? ??? ???? ?? ??? ??? ???? ???? ????????? ?? ?? ??? ?? ?????, ???? ?????? ?? ?? ????????? ?? ??????, ??? ???? ?????????????: ?????, ??? ?? ?? ???? ???????????? ??????? ? ???? ??????????, ?? ?? ?? ? ?????? "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Новембар 3, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 3, 2009 ...................... П.С. Сигуран сам да си препознао да када говорим о саборности као појму у Цркви, пишем великим "С" Баш лепо. Допринос овом огледу је да постоји Саборност и саборност, Дијалог , дијалог и "дијалог". Е сад, да дефинишем ја ове појмове како их разумем или ћеш то ти, пошто си их ти увео,брате и.стојковићу? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предање Написано Новембар 3, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2009 ? ??? ?? ?? ?? ????? ????? ?? ?? ????????? ??????? ?? ???? ??? ???? ???????? ?? ?????????, ?? ?? ????. 0205_whistling ИСПОВЕДАЈТЕ и славите Господа, јер је добар, јер је до века милост Његова. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Новембар 3, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2009 ...................... ?.?. ??????? ??? ?? ?? ????????? ?? ???? ??????? ? ?????????? ??? ????? ? ?????, ????? ??????? "?" ??? ????. ???????? ???? ?????? ?? ?? ??????? ????????? ? ?????????, ??????? , ??????? ? "???????". ? ???, ?? ????????? ?? ??? ??????? ???? ?? ??????? ??? ??? ?? ??, ????? ?? ?? ?? ????,????? ?.??????????? ?????? ??? ????? ? ??????! ??????? ??? ?? ?? ????????? ? ????? ??? ????? ??????? ?? ???????? ???? ?? ??????? ?? ?????.....?????? ?? ?? ??? ???? ????... ????????? ?? ?????????? ???? ?????, ??? ?? ?????? ???? ???? ????????? ????????... ?????????? ?? ?? ?? ??? ?? ?? ??????? ?????? ??? ? ??????????? ?????? ????? ?? ???? ????????? ??? ???????? ????, ??......????? ?? ?? ???????, ?? ?? ???? ????? ??????? ???????????, ??? ???? ?? ?? ???????.... "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Новембар 29, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 29, 2009 Монолог настаје спонтаним, и систематским ниподаштавањем саговорника у братском дијалогу. Монолог је најсавршенији облик дијалога. Монолог је немушти израз слободно изражене воље за ћутањем у име мира. Монолог је специјална врста дијалога, дијалог у једнини. Монолог сублимира две истоветне мисли са два различита места. Мисао и не зна где се родила, али зна ко је била бабица. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Новембар 29, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2009 ??????? ??????? ?????????, ? ???????????? ?????????????? ??????????? ? ???????? ????????. ??????? ?? ????????????? ????? ????????. ??????? ?? ??????? ????? ???????? ???????? ???? ?? ??????? ? ??? ????. ??????? ?? ?????????? ????? ????????, ??????? ? ???????. ??????? ????????? ??? ????????? ????? ?? ??? ????????? ?????. ????? ? ?? ??? ??? ?? ??????, ??? ??? ?? ?? ???? ??????. :cheesy2: klapklap klapklap klapklap ??????? ?? ?????? ?? ????? ??? ?? ????? ???? ?? ?? ??????? ????????????? ????? ????????, ??????? ??????? ???, ?? ?????????? ? ???? ??????, ???? ??????? ? ????????? ???????. ???? ?? ? ??????? ?? ?? ??? ???? ??????? ?????? ? ??????? ?? ???????, ????? ? ? ?????... klapklap :drugarstvo: "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Новембар 29, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 29, 2009 ??????? ??????? ?????????, ? ???????????? ?????????????? ??????????? ? ???????? ????????. ??????? ?? ????????????? ????? ????????. ??????? ?? ??????? ????? ???????? ???????? ???? ?? ??????? ? ??? ????. ??????? ?? ?????????? ????? ????????, ??????? ? ???????. ??????? ????????? ??? ????????? ????? ?? ??? ????????? ?????. ????? ? ?? ??? ??? ?? ??????, ??? ??? ?? ?? ???? ??????. :cheesy2: klapklap klapklap klapklap ??????? ?? ?????? ?? ????? ??? ?? ????? ???? ?? ?? ??????? ????????????? ????? ????????, ??????? ??????? ???, ?? ?????????? ? ???? ??????, ???? ??????? ? ????????? ???????. ???? ?? ? ??????? ?? ?? ??? ???? ??????? ?????? ? ??????? ?? ???????, ????? ? ? ?????... klapklap :drugarstvo: ????? ?? ????????? ????????, ?????? ??? ??????? ??? ??????? ????? ??????? ???? ?????? ????? ???? ?????? ?? ???? "????????????...." ? ????? ?? ?????????. ????? ?? ??? ???? ?? ??????? ??????? .......... ??? ??? ??????? ???????? ?????????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Новембар 30, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 30, 2009 ??????? ??????? ?????????, ? ???????????? ?????????????? ??????????? ? ???????? ????????. ??????? ?? ????????????? ????? ????????. ??????? ?? ??????? ????? ???????? ???????? ???? ?? ??????? ? ??? ????. ??????? ?? ?????????? ????? ????????, ??????? ? ???????. ??????? ????????? ??? ????????? ????? ?? ??? ????????? ?????. ????? ? ?? ??? ??? ?? ??????, ??? ??? ?? ?? ???? ??????. klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap ??????? ?? ?????? ?? ????? ??? ?? ????? ???? ?? ?? ??????? ????????????? ????? ????????, ??????? ??????? ???, ?? ?????????? ? ???? ??????, ???? ??????? ? ????????? ???????. ???? ?? ? ??????? ?? ?? ??? ???? ??????? ?????? ? ??????? ?? ???????, ????? ? ? ?????... 0409_feel ???? ?? ???????? ???????? ????? ?? ???????? ???? ???????????, ????? ???????????? ????????? ? ????? ???? ?????????, ? ??????? ?????? ??????? ?? ?????????? ?????. ???????, ??? ?? ?? ?????? ????. ? ??????? ?????? ??? ???? ??????? ????????, ?????? ?? ???.....? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука