Гости Guest - . . .- Написано Јун 12, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 12, 2012 Одлична тема. Тражим инспирацију Александрида је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Јун 12, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 12, 2012 Crkva Hallgrimura (Reykjavik, Island) Млађони је реаговао/ла на ово 1 Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 12, 2012 Пријави Подели Написано Јун 12, 2012 Hmmm... nije valjda kormilo u oltaru?... Александрида and manastir bezdin је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мара Написано Јун 12, 2012 Пријави Подели Написано Јун 12, 2012 Providna crkva (Belgija) Биљана and Александрида је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јун 12, 2012 Пријави Подели Написано Јун 12, 2012 Јелина and Александрида је реаговао/ла на ово 2 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Јун 12, 2012 Пријави Подели Написано Јун 12, 2012 Ове цркве везе немају са Хришћанством. Мислим да нема потребе нешто изводити.. Зна се како изгледа црква. "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јун 12, 2012 Пријави Подели Написано Јун 12, 2012 Јелина је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јун 12, 2012 Пријави Подели Написано Јун 12, 2012 Ове цркве везе немају са Хришћанством. Мислим да нема потребе нешто изводити.. Зна се како изгледа црква. Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јун 12, 2012 Пријави Подели Написано Јун 12, 2012 Crkva sv. Đorđa (amharski: Bete Giyorgis?) je monolitna crkva u Lalibeli, mjestu u regiji Amhara u Etiopiji. Ona je najpoznatija i najkasnije sagrađena (rani 13. vijek) od jedanaest crkava u oblasti Lalibela, te se često navodila kao "Osmo čudo svijeta".[1] Dimenzije kompleksa su 25 x 25 x 30 metara,[2] a uz njega postoji mali bazen krštenja. Prema etiopskoj predaji Bete Giyorgis je sagrađena kada je kralj Gebre Meskel - Lalibela izdinastije Zagaj imao viziju u kojoj mu je rečeno da sagradi crkvu; instrukcije su, prema različitim izvorima, dali Sveti Đorđe[3][4] i Bog[1]. Lalibela je danas mjesto hodočašća za vjernike Etiopske pravoslavne tevahedo crkve; sama crkva je dio UNESCO-vog lokaliteta Svjetske baštine pod nazivom "Crkve isklesane u kamenu Lalibela".[5] obi-wan, Александрида and Биљана је реаговао/ла на ово 3 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 12, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 12, 2012 Ove fotke sam juče postavio... a evo kako iznutra izgleda. https://www.pouke.org/forum/topic/19536-%D0%BF%D0%BE%D0%B3%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D1%80-%D1%80%D1%83%D1%81%D0%BA%D0%B5-%D1%86%D1%80%D0%BA%D0%B2%D0%B5-%D1%83-%D0%BF%D0%BE%D1%81%D1%98%D0%B5%D1%82%D0%B8-%D0%BA%D0%B8%D0%BF%D1%80%D1%83/page__pid__657672__st__84#entry657672 Александрида је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Јун 12, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 12, 2012 Superiška je Imamo posebnu temu na forumu o ovoj crkvi, al sad ne mogu da nađem link. Isto sam ja postavila. Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Јун 12, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 12, 2012 Marti, ova crkva koju si ti postavio mi se više sviđa iznutra nego spolja. Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 12, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 12, 2012 Marti, ova crkva koju si ti postavio mi se više sviđa iznutra nego spolja. iznutra je baš prelepa , sa ovim lukovima - stubovima je zaista interesantna! Ovo koliko mi se čini kao neka bazilika u savremenom stilu, spolja nije nešto, zvonik mi nekako šta znam...ali koliko vidim još nije u potpunosti završena! Savremena arhitektura to je to. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Јун 12, 2012 Пријави Подели Написано Јун 12, 2012 Zaista prelijepih objekata ima ali sam se zgrozio od same pomisli a kamoli od građevine "bogomolje"od kostiju. To je plod i djelo nekog bolesnika.Pokazao sam svome djetetu sliku ove crkve i njegovv komentar je bio :Fuj babo šta je ovo? I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Јун 12, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 12, 2012 Da, baš to, savremena arhitektura. Danas sam gledala neke crkvice tog tipa, mada, šta znam, spolja su mi onako baš rogobatne, ali su zato unutra jako lepe, meni bar. Ova je stvarno iznutra fina, Marti. Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука