Гости Guest Izida Написано Октобар 23, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 23, 2009 O,Milice,sto si toliko osetljiva?Znam da nisi.Kazem samo,da i ja ponesto znam.A taman posla da znam sve sto pise na Wickipediji.Da budem iskrena,retko je i posecujem.Radno vreme,pa se nema kade. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Октобар 23, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2009 Биђу мала, има да те уцмекам. Јес видла линк који сам послала пре три поруке? Тамо ти је гомила Изидиних слика па види која ти ваља за аватар. Све остало што је писало било је само успут. А ја јесам осетљива, тек да знаш. Не кажем ти због овога сад, таман посла да то сматрам стресним него иначе. Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Октобар 23, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 23, 2009 Nisam jos videla link.Pijem kafu i pokusavam sve da propratim,a mama me sto puta zove da jedem... Hvala ti,sto si se potrudila! Tvoj avatar je super! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 23, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2009 Sjajno,Danijela!Bas lepa fotka! slikao me je, na prepad, drugar profesionalac crvenilo "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Октобар 23, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 23, 2009 Obicno te gde se ne namestamo i ne kezimo ispadnu najbolje i najlepse. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Октобар 23, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2009 ????? ???? ???? http://images.google.com/images?q=izida&rlz=1I7ADBR_en&oe=UTF-8&sourceid=ie7&um=1&ie=UTF-8&ei=nlrhStuvEKS8mwOPo8SOAg&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=4&ved=0CB8QsAQwAw ????? ?? ??????. Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Октобар 23, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2009 Занимљивост коју сам пронашао crvenilo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Октобар 23, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 23, 2009 Изида, ова ти је бајна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Октобар 23, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 23, 2009 Ago,hvala!Jeste.Divne su boje.Volela bih da je nas forum ovih boja. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Октобар 23, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 23, 2009 Kako izgledam? crvenilo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Октобар 23, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 23, 2009 Kako izgledam? crvenilo ?????????? ?? ????? ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Октобар 23, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 23, 2009 Hvala,Agapije,brate dragi! crvenilo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Октобар 23, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 23, 2009 Kako izgledam? crvenilo ??? ???? ?? ????????? ?? ??????? ???? ??????? ?. ???????? ??????? ?? ??????? ???????... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Октобар 23, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2009 Допада ми се :drugarstvo: :drugarstvo: :drugarstvo: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Октобар 23, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2009 Kako izgledam? ???????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука