Гости Guest свештеник Иван Написано Октобар 22, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 22, 2009 Драги пријатељи, "частимо вас са мало већим аватарима (сад је величина приказаног аватара 120*120pix.) Слободно замените мале аватаре већим. Ускоро, ако Бог да и велики аудио-видео чет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Октобар 22, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 22, 2009 Jupiiiiiiiiiii! 1405_love Hvala,brale! 0705_read Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Октобар 22, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 22, 2009 Одлична ствар ! 0705_read И видео-чет и големљи аватари! 1405_love Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Октобар 22, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 22, 2009 Samo gde da nadjem vecu Izidu? 0705_read Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Октобар 22, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 22, 2009 Samo gde da nadjem vecu Izidu? bleh [/quote ?? ????? ???? ?????? ?? ????? ????? ?? ??????? ????...?! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Октобар 22, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 22, 2009 Pa,nisam lepila link,nego je skidala pa preko browse opcije. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Октобар 22, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 22, 2009 ништа, питај Медведева..... 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Октобар 22, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 22, 2009 Agapije,tvoj avatar je bas sladak! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Октобар 22, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 22, 2009 Agapije,tvoj avatar je bas sladak! ????, ???? ???........ 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Октобар 22, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 22, 2009 Znam,znam...Umetnice! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Октобар 23, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2009 Можда Изида коју имаш и јесте већа, него је смањена за потребе аватара аутоматски? Јел беше то има код нас? Пробај... Слике имаш овде http://images.google.com/images?q=izida&rlz=1I7ADBR_en&oe=UTF-8&sourceid=ie7&um=1&ie=UTF-8&ei=nlrhStuvEKS8mwOPo8SOAg&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=4&ved=0CB8QsAQwAw Ево шта на википедији пише о њој: Izida je vrhovna boginja starog Egipata, ćerka Geba i Nute (zemlje i neba), sestra i supruga boga Ozirisa, mati boga Horusa. Ona je oličenje zemljive snage i istovremeno boginja meseca. Predstavlja se sa sunčevim koturom na glavi između dva kravlja roga. Njen kult se u svoje vreme bio proširio i na Heladu i Rim. Smatrana je idealnom suprugom, majkom i bila je jedno od najcenjenijih božanstva. Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Октобар 23, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 23, 2009 Milice,znam koje bila Izida.Ucila sam istoriju u osnovnoj skolici,u gimnaziji,za prijemni...U prvoj godini sam imala cak tri istorije na faxu.A ovaj nick mi je prvi pao na um zbog Himne Izidi,koja je sjajna pesma,odlicna za samospoznaju,pesma,koju svaka zena treba da cita,kad poklekne,i pesma,koju trebaju da citaju muskarci,ako pesma mora da im kaze sta im je Bog dao,kad je stvorio zenu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 23, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2009 ja uspela konacno da ubacim fotku 0104_cheesy "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Октобар 23, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 23, 2009 Sjajno,Danijela!Bas lepa fotka! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Октобар 23, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2009 Milice,znam koje bila Izida.Ucila sam istoriju u osnovnoj skolici,u gimnaziji,za prijemni...U prvoj godini sam imala cak tri istorije na faxu.A ovaj nick mi je prvi pao na um zbog Himne Izidi,koja je sjajna pesma,odlicna za samospoznaju,pesma,koju svaka zena treba da cita,kad poklekne,i pesma,koju trebaju da citaju muskarci,ako pesma mora da im kaze sta im je Bog dao,kad je stvorio zenu. ?????? ?? ?? ???? ???? ? ???????. ????? ??? ??????? ????? ?? ????, ?????? ??? ? ?? ?? ?? ??????????. ?????? ??? ?? ????, ???? ????? ?? ???? ????? ????? ???? ???? ????? ????? ????? ?? ?? ???????, ? ???? ?? ?? ?????? ???? ???? ?????... Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука