Владан Написано Јун 8, 2012 Пријави Подели Написано Јун 8, 2012 Никада нисам био вичан перу, сумњам да је и са овим кејбордом нешто боље али ајде да покушам... Знам да сам међу својима па и ако напишем нешто глупо бар ћу своје насмијати е овако Ај лав ју, колико код мислили да сам неки тамо без срца јер хоћу припуцати на невине шумске животињице.. волим ја и њих да не волим не бих уписивао факултет да их једног дана могу штити од злобних људи... Волим литургију, отаџбину, своје чедашце, своју женицу, природу, лов и све што воле млади sHa_sarcasticlol ајд уздравље толико за данас... а сутра ћемо већ другачије мало Иван ♪♫ and Олимп је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Јун 8, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 8, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Јун 14, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 данас се осјећам сјано само да не бљуне киша, обећао сам ћеркицу и женицу водити на сладолед и неку шетњицу у град... изашао ми конкурс за факс, Хрвати се праве да не контају ћирилицу па тражим неког полиглоту да им преведе диплому на Рватски.. мука шта да се ради sHa_sarcasticlol zru Иван ♪♫ and pink panter је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Јун 18, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 18, 2012 izgorio sam kao Rakun.. Aqvana cuda cini.. *Aqvana gradski bazen u BL Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука