vave Написано Октобар 22, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2009 1317_womens 8084.gif crveniloU subotu, 24 oktobra sa početkom u 20 sati, Slobodan Trkulja održaće dobrotvorni koncert u Centru za kulturu Lazarevac. Prihod namenjen zajednici ''Zemlja Živih'' u Brajkovcu . Чувај се разговора са јеретицима,чак и ако желиш да одбраниш веру,како отров њихових скривених речи не би ранио тебе самог. Ава Исаија Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ивањушка Написано Октобар 22, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2009 8084.gif 1317_womens crvenilo "Ако Христос није дошао ради праведника, онда ја своју праведност одбацујем као грех који ме одваја од Христа и у томе што сам грешан проналазим другу праведност, небеску, која ми пружа средство да приступим Христу и будем са Њим". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ивањушка Написано Октобар 22, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2009 PredragVId је реаговао/ла на ово 1 "Ако Христос није дошао ради праведника, онда ја своју праведност одбацујем као грех који ме одваја од Христа и у томе што сам грешан проналазим другу праведност, небеску, која ми пружа средство да приступим Христу и будем са Њим". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука