Jump to content

Светомир Бојанин, ПОД ДРВЕТОМ САЗНАЊА ДОБРА И ЗЛА

Оцени ову тему

Препоручена порука

25i40as.jpg

Број страна: 246 / мек повез / година издања: 2011 / издавач: "Ризница", Земун

Цена: 480 динара; са попустом на нашем форуму: 384 динара

Књигу можете да поручите на телефон "Ризнице": 011/21 99 276

Људско искуство, просветљено религијским доживљајем јудео-хришћанског света у Библији или Светом писму оба завета, осветљава врлине људи, и указује на њихове сенке што им прате ход по земљи и свако њихово дело. Човек се препознаје у свему томе, посебно у патњи када доживи сопствени слом, ношен неверицом према упозорењима и путоказима на које наилази у свом ходу историјом, не разумевајући их или заобилазећи их.

• Волим 1

"Ако нађеш негде нешто из дела светих Отаца а немаш хартије, запиши то на одећи својој" (свети Атанасије Велики, архиепископ Александријски)

Подели на овим сајтовима

25i40as.jpg

Број страна: 246 / мек повез / година издања: 2011 / издавач: "Ризница", Земун

Цена: 480 динара; са попустом на нашем форуму: 384 динара

Књигу можете да поручите на телефон "Ризнице": 011/21 99 276

Људско искуство, просветљено религијским доживљајем јудео-хришћанског света у Библији или Светом писму оба завета, осветљава врлине људи, и указује на њихове сенке што им прате ход по земљи и свако њихово дело. Човек се препознаје у свему томе, посебно у патњи када доживи сопствени слом, ношен неверицом према упозорењима и путоказима на које наилази у свом ходу историјом, не разумевајући их или заобилазећи их.

e ovo je simbolicna cena za ovakvu knjigu,temu i to od ovakvog autora!na listi prioriteta mi je,slusala sam njegovo predavanje na ovu temu i mislim da ovo delo definitivno treba sa guštom probistriti.

viber_zpsyey5mxiw.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...