предање-мс Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 Светомир Бојанин, ПОД ДРВЕТОМ САЗНАЊА ДОБРА И ЗЛА Број страна: 246 / мек повез / година издања: 2011 / издавач: "Ризница", Земун Цена: 480 динара; са попустом на нашем форуму: 384 динара Књигу можете да поручите на телефон "Ризнице": 011/21 99 276 Људско искуство, просветљено религијским доживљајем јудео-хришћанског света у Библији или Светом писму оба завета, осветљава врлине људи, и указује на њихове сенке што им прате ход по земљи и свако њихово дело. Човек се препознаје у свему томе, посебно у патњи када доживи сопствени слом, ношен неверицом према упозорењима и путоказима на које наилази у свом ходу историјом, не разумевајући их или заобилазећи их. ivona је реаговао/ла на ово 1 "Ако нађеш негде нешто из дела светих Отаца а немаш хартије, запиши то на одећи својој" (свети Атанасије Велики, архиепископ Александријски) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 Светомир Бојанин, ПОД ДРВЕТОМ САЗНАЊА ДОБРА И ЗЛА Број страна: 246 / мек повез / година издања: 2011 / издавач: "Ризница", Земун Цена: 480 динара; са попустом на нашем форуму: 384 динара Књигу можете да поручите на телефон "Ризнице": 011/21 99 276 Људско искуство, просветљено религијским доживљајем јудео-хришћанског света у Библији или Светом писму оба завета, осветљава врлине људи, и указује на њихове сенке што им прате ход по земљи и свако њихово дело. Човек се препознаје у свему томе, посебно у патњи када доживи сопствени слом, ношен неверицом према упозорењима и путоказима на које наилази у свом ходу историјом, не разумевајући их или заобилазећи их. e ovo je simbolicna cena za ovakvu knjigu,temu i to od ovakvog autora!na listi prioriteta mi je,slusala sam njegovo predavanje na ovu temu i mislim da ovo delo definitivno treba sa guštom probistriti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука