w.a.mozart Написано Мај 26, 2012 Пријави Подели Написано Мај 26, 2012 Dešava li vam se da vas, kad nešto nećete ili vas mrzi da uradite ili treba da se malkice žrtvujete prema bližnjem , perfektno jasno i munjevito u glavu zveknu reči iz jevandjelja... sad me nešto mrzelo da uradim jer sam već više puta ja to radio pa sam računao na drugu stranu i setim se reči- Sin čovečiji nije došao da služi nego da mu služe... mislim... šta reći evo krećem... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Мај 26, 2012 Пријави Подели Написано Мај 26, 2012 desava mi se(evo, bas pre pola sata), mada ne da se setim reci iz jevandjelja, nego se setim da bih kao hriscanin to trebalo da uradim, pa mi onda malo nelagodno... Млађони је реаговао/ла на ово 1 Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Мај 26, 2012 Пријави Подели Написано Мај 26, 2012 ...Sin čovečiji nije došao da služi nego da mu služe... Извини, јел баш овако пише или... (не сећам се) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 26, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Мај 26, 2012 LOL KAKAV LAPSUS... HVALA “Sin čovečiji ne dođe da mu služe, nego da posluži i da da svoj život kao otkup za mnoge” (Marko 10:45) Natasa., Иван ♪♫ and Sherlock H. је реаговао/ла на ово 3 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Viktor Ljvovic Написано Мај 26, 2012 Пријави Подели Написано Мај 26, 2012 Назив теме је врло необичан. Ужас никада не може бити благ! Der Hölle Rache kocht in meinem Herzen Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука