w.a.mozart Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 Николa, Srdjan Radovanovic and Sophrosyne је реаговао/ла на ово 3 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 Mislim da bi sveštenika Karelina trebalo "udaljiti" sa ŽRU... I nije jedini za kojeg tako mislim. Ograditi se od njega i ne gledati ga kao na deo Ruske Crkve, već kao na jednog individualca, malo pogubljenog u sferi pravoslavlja i misije Crkve. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Далибор Савић Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 Sophrosyne је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Далибор Савић Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 i tako, uvek se zeznem sa ovim postovima ))))))))))))) Svaka čast za Članak, fenomenalno, isto ovo govorio Šijaković na predavanjima iz Filosofije na faksu Bogoslovskom... w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 Mislim da bi sveštenika Karelina trebalo "udaljiti" sa ŽRU... I nije jedini za kojeg tako mislim. Ograditi se od njega i ne gledati ga kao na deo Ruske Crkve, već kao na jednog individualca, malo pogubljenog u sferi pravoslavlja i misije Crkve. О.Рафаило из Подмаина би ти одмах дао јединицу као врата велику. w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Николa Написано Фебруар 23, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2013 Lep tekst. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука