Apis Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 Sada je verovatno u raju sa 40 devica greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 Tito u svom poslednjem obracanju narodima i narodnostima sfrj: bgpj је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Мај 7, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 Буахахахахахахаха! Просто је невероватно да се ви муслимани утркујете ко ће испасти већи комедијаш! Не знам шта је јадније - повезивање Курана и савремен науке, овакве квази-информације или шизофренија око тога јесте ли милитантни или религија мира? ....Valjda si mogao skontati značenje naslova.Uzvičnik, i znak pitanja valjda ti nešto treba da znače. Ja lično nevjerujem u takvo nešto a ko zna.Na kraju krajeva niti ja a niti ti nismo bili svjedoci njegove smrti.Stoga oladi malo sa svojim provokativnim... komentarima. Босанац пази како се обраћаш саговорницима. ВЛАДАН I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Мај 7, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 Ово је стварно жешћа одвала. .smesko. Slažem se.Nekako mi je to nelogično.E sreća je u tome što će dragi Bog svima suditi.Saznat ćemo Tamo. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mono Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Nisu to svi muslimani rekli nego Hamdija Jusufspahic Sulejman Bugari http://www.youtube.com/results?search_query=sulejman+bugari&oq=sulejman+bugari&gs_l=youtube.3..0l10.25325.31145.0.32190.15.8.0.6.6.0.460.2431.2-5j1j2.8.0...0.0...1ac.1.11.youtube.4DhhDQeCYuw Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 I posle Tita ............. Titohardin http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука