Jump to content

Да ли неко зна да је Вангелис...

Оцени ову тему

Препоручена порука

Хвала Ивона и Моцарте!

Не знам где сам прочитао о овоме и колико је тачно, али писало је да је Вангелис, на овом албуму, идеје снимао и задржавао први снимак.

Ово знам и из свог искуства, када се идеја сними први пут, онда када настане, нпр. свируцкаш, имаш лепу идеју па је одмах снимиш, или просто снимаш себе како импровизујеш, скоро увек звучи много боље него када се накнадно сними (када наменски правиш нешто). Просто онај први снимак има оно ,,нешто" што не можеш увек да поновиш, има неку емоцију, коју је после теже ,,одглумити".

Сад ћу да потражим песме па да преслушам албум

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Хвала Ивона и Моцарте!

Не знам где сам прочитао о овоме и колико је тачно, али писало је да је Вангелис, на овом албуму, идеје снимао и задржавао први снимак.

Ово знам и из свог искуства, када се идеја сними први пут, онда када настане, нпр. свируцкаш, имаш лепу идеју па је одмах снимиш, или просто снимаш себе како импровизујеш, скоро увек звучи много боље него када се накнадно сними (када наменски правиш нешто). Просто онај први снимак има оно ,,нешто" што не можеш увек да поновиш, има неку емоцију, коју је после теже ,,одглумити".

Сад ћу да потражим песме па да преслушам албум

Nekako ja kao laik mislim da je to jedna vestacki formulisana granica ,od jednog meseca,muzika je nesto veoma fluidno,dinamicno,i uvek se skriva pa otkriva kroz stvari koje su vec stvorene i kroz one koje ce doci umetniku,mislim da je sama konstrukcija albuma u svojoj formi je nastala u mesec dana,a ono sustinsko sto je Vangelis je nesto sto tece od prvog njegovog albuma i sto ce se nastaviti sa svakim sledecim.

viber_zpsyey5mxiw.jpg

Подели на овим сајтовима

• 3 years later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...