Иван ♪♫ Написано Мај 5, 2012 Пријави Подели Написано Мај 5, 2012 Негде сам прочитао да је Вангелис један свој албум направио за месец дана. Да ли неко зна који је то албум? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Мај 5, 2012 Пријави Подели Написано Мај 5, 2012 Негде сам прочитао да је Вангелис један свој албум направио за месец дана. Да ли неко зна који је то албум? bas sam album ili u saradnji sa nekim? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Мај 5, 2012 Пријави Подели Написано Мај 5, 2012 to moze da bude album ''mask'' iz 85' Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Мај 5, 2012 Пријави Подели Написано Мај 5, 2012 sto me podseti na jedan od omiljenih albuma albido i stvar alpha Oglo је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 5, 2012 Пријави Подели Написано Мај 5, 2012 da nije Earth http://www.frdavid.net/discographie_en.html Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Мај 6, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 Хвала Ивона и Моцарте! Не знам где сам прочитао о овоме и колико је тачно, али писало је да је Вангелис, на овом албуму, идеје снимао и задржавао први снимак. Ово знам и из свог искуства, када се идеја сними први пут, онда када настане, нпр. свируцкаш, имаш лепу идеју па је одмах снимиш, или просто снимаш себе како импровизујеш, скоро увек звучи много боље него када се накнадно сними (када наменски правиш нешто). Просто онај први снимак има оно ,,нешто" што не можеш увек да поновиш, има неку емоцију, коју је после теже ,,одглумити". Сад ћу да потражим песме па да преслушам албум ivona је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Мај 6, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=IE7bHcKCvLU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Мај 6, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кирил Написано Мај 6, 2012 Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 2pac je zavrsio svoj poslednji album za svega 2-3 nedelje (pre nego sto ce umreti).. s tim da je on sam pisao tekstove i bio vecinski kompozitor pesama.... jedna rec = GENIJALAC! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Мај 6, 2012 Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 ne bih da budem nepristojna ,iako cenim tupaca i njegovu energiju koju je hteo da konvergira na najbolji moguci nacin u nesto konstruktivno,on i Vangelis ne mogu zajedno u istu recenicu,kad je rec o genijalnosti! Oglo је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Мај 6, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 Има лепо име: Evangelos Odysseas Papathanassiou Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Мај 6, 2012 Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 Хвала Ивона и Моцарте! Не знам где сам прочитао о овоме и колико је тачно, али писало је да је Вангелис, на овом албуму, идеје снимао и задржавао први снимак. Ово знам и из свог искуства, када се идеја сними први пут, онда када настане, нпр. свируцкаш, имаш лепу идеју па је одмах снимиш, или просто снимаш себе како импровизујеш, скоро увек звучи много боље него када се накнадно сними (када наменски правиш нешто). Просто онај први снимак има оно ,,нешто" што не можеш увек да поновиш, има неку емоцију, коју је после теже ,,одглумити". Сад ћу да потражим песме па да преслушам албум Nekako ja kao laik mislim da je to jedna vestacki formulisana granica ,od jednog meseca,muzika je nesto veoma fluidno,dinamicno,i uvek se skriva pa otkriva kroz stvari koje su vec stvorene i kroz one koje ce doci umetniku,mislim da je sama konstrukcija albuma u svojoj formi je nastala u mesec dana,a ono sustinsko sto je Vangelis je nesto sto tece od prvog njegovog albuma i sto ce se nastaviti sa svakim sledecim. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 6, 2012 Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 ... kod Mocarta je dosadno- prva odsvirana muzika je i poslednja LOL Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Март 29, 2016 Пријави Подели Написано Март 29, 2016 Данас мајстор пуни 73 лета Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука