nesa711 Написано Октобар 16, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2009 ajmo da cujemo vas problem oko automobila a ja cu pokusati da vam pomognem... neke sitnice mozete sami resiti bez da idete u servis!!! 0110_hahaha inace bavim se popravkama automobila i imam svoj servis.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Октобар 16, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2009 Ајд кад си већ ту и кад нудиш онлајн услигу, не знам шта ми са акумулатором... празни ми се често,ево нпр јуце сам заверглао два пута и после ниш...а нов тако рећи , годину дана, већ сам га једном пунио?Који му је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nesa711 Написано Октобар 16, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 16, 2009 ako sam te dobro razumeo nestaje ti tecnoost iz akumulatora 0110_hahaha...ocigledno je da imas prejako punjenje.. regler ne regulise odredjen napon.. resenje je zamena reglera.. a ako ti gubi napon akumulator to jest nestaje mu struja.. pojasni mi koji je auto u pitanju... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Октобар 16, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 16, 2009 ajmo da cujemo vas problem oko atomobila a ja cu pokusati da vam pomognem... neke sitnice mozete sami resiti bez da idete u servis!!! dada inace bavim se popravkom automobila i imam svoj servis..? ????? ????? ????, ???? ?? ????? ??????? ????? ?????, ? ??????? ?? ????? ???? ???? 20 ??????. 0110_hahaha??????? ???, ????? ??, ??? ?? ???????? ?? ?? ????? ?? ????? ???? ??? ????, ???? ?? ????? ????? ??? ????? ??????? ??? ???? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Октобар 16, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2009 ako sam te dobro razumeo nestaje ti tecnoost iz akumulatora 0110_hahaha...ocigledno je da imas prejako punjenje.. regler ne regulise odredjen napon.. resenje je zamena reglera.. a ako ti gubi napon akumulator to jest nestaje mu struja.. pojasni mi koji je auto u pitanju... Opel Suza, ma ima on tu tecnost..nego eto, nije hteo jucer da mi upali Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nesa711 Написано Октобар 16, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 16, 2009 pozdrav brate ivane.. hm .. zanimljivo pitanje.. automobil treba uvek proveriti u servisu, mnogi servisi ne naplacuju pregled a i ne bi trebali ako to neki rade..osnovno je kod automobila pre zime proveriti antifriz a kod dizela grejace i kompresiju od cega zavisi jako njihovo panjenje na niskim temperaturama.. 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nesa711 Написано Октобар 16, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 16, 2009 pazi.. moze biti mnogo stvari zbog cega nije upalio to jest zbog cega se ispraznio akumulator.. bitno mi je da znam dali se to samo jednom desilo ili vise puta .. jer mozda iz neke tvoje ne paznje da je nesto ostalo ukljuceno i iz tog razloga da je doslo do praznjenja ili vec ako si siguran da se to nije desilo onda nesto na automobilu izvlaci napon i u duzem periodu ako se ne pali da dopuni gubi snagu to jest struju.. u toj situaciji moras kod majstora da ispita gde odvalci napon... druga stvar, spomenuo si da je nov akumulator! moze biti da fabricki nije dobar da su mu celije u kratkom spoju, sto su cesce pojave... postoji i nacin da regler ne puni dovoljno a u toj situaciju lampica se gasi kada upalis auto i smatras da je punjenje u redu... moze biti i da ti je anaser u kratkom spoju pa da naglo izvuce struju prilikom startovanja.. ako mi mozes jasnije objaniti pokusacu da ti pomognem a mozda ces ipak morati u kod majstora... mozes proveriti i sam na jedan lak nacin dali automobil izvali struju.. neznam koliko sam mogao da pomognem 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Октобар 16, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2009 ma ok , hvala ti.Otici cu kod majstora, pa nek se on bakce sa tim problemom,da ne nagadjam ja sad sta bi moglo da bude, kad vec ne mogu slikovitije da ti objasnim.pozz Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nesa711 Написано Октобар 16, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 16, 2009 nema na cemu prijatelju... kada budes resio problem poseti nas pa nam reci sta je bilo u pitanju... :smiley: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Октобар 16, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 16, 2009 Neso,ja imam golem problem oko svog automobila!Nemam ga! 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nesa711 Написано Октобар 16, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 16, 2009 ufff... . zar nije bolje , manje muka.. 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 15, 2010 Пријави Подели Написано Март 15, 2010 kako da nadjem filter kabine za punto 1....nema ga nigde...valjda se drugačije zove i kućište Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 15, 2010 Пријави Подели Написано Март 15, 2010 mei trebaju pare da kupim nov auto posto me moj yugoton ubi sa kvarovima 0104_cheesy ima neko da da bespovratno? 0102_laugh "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nesa711 Написано Мај 1, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Мај 1, 2010 kako da nadjem filter kabine za punto 1....nema ga nigde...valjda se drugačije zove i kućištePogledaj _Beogradske oglase_ ili sajt _Moj auto_ i nacises. Ima i moze se naci svi delovi za Punta... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nesa711 Написано Мај 1, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Мај 1, 2010 mei trebaju pare da kupim nov auto posto me moj yugoton ubi sa kvarovima 0104_cheesy ima neko da da bespovratno? Pare nisu problem jer ih nemaju 0110_hahaha... ja jugent je zakon :cheesy2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука