Jump to content

Резултати гласања у Србији 2012- уживо на ЖРУ!

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

господин Миодраг Новаковић.

A taj gospodin je i autor ove budalastine od clanka?

A sto se tice postave radikala, pa naravno da ce doci do promena. Partija je dozivela tezak poraz i najlogicnije je da ce doci do kadrovskih promena. Tu nema nista neobicno.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

A taj gospodin je i autor ove budalastine od clanka?

A sto se tice postave radikala, pa naravno da ce doci do promena. Partija je dozivela tezak poraz i najlogicnije je da ce doci do kadrovskih promena. Tu nema nista neobicno.

Само да не износе њихов "прљав веш" као када је Тома побегао. Мислим супстиће се још ниже ка дну.

Сигурно да није он аутор.

Јасно је да је овај чланак дело неког разочараног радикала.

Подели на овим сајтовима

ucite-kako-se-stopira.jpg?1336727460

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Само да не износе њихов "прљав веш" као када је Тома побегао. Мислим супстиће се још ниже ка дну.

Сигурно да није он аутор.

Јасно је да је овај чланак дело неког разочараног радикала.

Pa on je potpisan ispod clanka tako da to nije tekst nekog razocaranog radikala vec ovog gospodina.

Подели на овим сајтовима

Pa on je potpisan ispod clanka tako da to nije tekst nekog razocaranog radikala vec ovog gospodina.

Он је "закачио" тај чланак а јасно пише поред тога: вести, други пишу (категорија, аутор)

аутор је ФБ група: СРС Антиглобализам (као што сам и предпоставио, разочарани радикали)

Подели на овим сајтовима

Он је "закачио" тај чланак а јасно пише поред тога: вести, други пишу (категорија, аутор)

аутор је ФБ група: СРС Антиглобализам (као што сам и предпоставио, разочарани радикали)

Znaci, ja kliknem na "Svidja mi se" i pristupim grupi i napisem da su se oni iz Dveri drogirali zajedno sa Vucicem i taj gospodin ce da to prenese u rubrici "Drugi pisu" a ti ces da zakljucis da su oni iz Dveri i Vucic narkici? Pa nije ni cudo da ovi evroslinavci pobedjuju na izborima.

Подели на овим сајтовима

Ništa se kvalitativno nije dobijalo ni pobedom opozicionih stranaka, kad vidim onog Popovića koji je u opoziciji i koji je uništio Minel sve je dovoljno jasno da Aligrudić bolje da se pokrije onim njegovim velikim ušima i ućuti.

Ma Aligrudic i nije nista ni rekao. Malo eto, bio u prolazu pa da ne prodje a da se ne javi. On je rekao ovo:

Ово што вам говорим не имплицира ништа, нити је то некаква оптужба за изборну крађу, могуће је да је и било, то се и сумња, али понашање РИК-а када тражите да сазнате оно што по закону имате право и потпуну опструкцију говори више од било чега“, рекао је он."

Covek je ozbiljan i zna da se sankcionise neodgovorno ponasanje.

Подели на овим сајтовима

Znaci, ja kliknem na "Svidja mi se" i pristupim grupi i napisem da su se oni iz Dveri drogirali zajedno sa Vucicem i taj gospodin ce da to prenese u rubrici "Drugi pisu" a ti ces da zakljucis da su oni iz Dveri i Vucic narkici? Pa nije ni cudo da ovi evroslinavci pobedjuju na izborima.

Можеш ти да браниш колико хоћеш ове радикале то је твоје право. Зна цела Србија ко су ти људи који се закачили као паразити за Војслава и чекају само на посланичку плату и ништа више, част изузецима. Од када је човек отишао у Хагу ови му растурише странку обрукали за сва времена. Издајници у странци, плаћеници, прелетачи, клетве, гађања ципелама, јавна швалерација... Дно дна, ја сам лично очекивао одмах 7. маја оставке у СРС-у, мада заиста је ово за Гиниса како су издржали оволико дуго да се не почерупају и размене неколико клетви.

Подели на овим сајтовима

Можеш ти да браниш колико хоћеш ове радикале то је твоје право. Зна цела Србија ко су ти људи који се закачили као паразити за Војслава и чекају само на посланичку плату и ништа више, част изузецима. Од када је човек отишао у Хагу ови му растурише странку обрукали за сва времена. Издајници у странци, плаћеници, прелетачи, клетве, гађања ципелама, јавна швалерација... Дно дна, ја сам лично очекивао одмах 7. маја оставке у СРС-у, мада заиста је ово за Гиниса како су издржали оволико дуго да се не почерупају и размене неколико клетви.

Pa to sto pises i jeste bio cilj i plod gospodina sa onog sajta i slicnih njemu. Takvo razmisljanje i jeste cilj neprijatelja srbije.

Подели на овим сајтовима

Ја сам непријатељ Србије??? Због чега, зато што говорим истину???

Ne govoris ti istinu vec "razmisljanje razocaranog radikala" koja si nasao na anonimnom sajtu, koji uredjuje neki "gospodin" koji prenosi kao vesti "razmisljanja razocaranih radikala" sa Facebook grupe.

Ja sam radikal i razocaran porazom ali razocaran onako kako mozes naci na sajtu radikalne stranke a ne u tom clanku koji je toboz napisao neki "razocarani radikal".

Подели на овим сајтовима

Ја сам непријатељ Србије??? Због чега, зато што говорим истину???

Ne zelis ti da budes neprijatelj srbije ali si zrtva one stare politike "zavadi pa vladaj" a i ne primecujes to. Ustvari danas ne toliko "zavadi pa vladaj" vec vise "zamuti i zbuni pa podeli pa onda vladaj". Ovako ce vam evroslinavci ostati do 22. veka na vlasti.

Подели на овим сајтовима

Овај задњи пасус је мој лични став, а став "разочараног радикала" је још много црњи и гори од мог као што сам могао закључити. Ово што сам изнео ништа није страно у Србији, можда ти не знаш али ми овде знамо. Једини који вреди у СРС-у је сам Војислав, ови други странчари и бивши посланици нису му ни до колена...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...