Jump to content

Ko je у Србији већ признао републику К?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Од једне специјализоване агенције добијам тендерску документацију односно

спискове објављених јавних набавки, али  замислите ову бруку нашу,

из срца Шумадије :

Постављена слика

Наравно, да сам одмах послао протест

Када би оваку омашку добио од са неког другог места а не из Срца Шумадије,

мање бих се секирао, овако остаје ми да жалим.

Нема тог бизниса који може да пренебегне смишљено уништење мог народа.

Братски Вас позивам да користите Ћирилично писмо, и да Вам се омашке типа

Република К. више не догађају.

Свако добро.

али на жалост ево одговора који сам добио

Poštovani,

Molimo Vas pošaljite nam tačnu e-mail adresu na koju primate naše informacije, kako bi smo Vas pronašli u našoj bazi,

Unapred Zahvalni,

Srdačan Pozdrav

---

Snezana Cpajak

Balkan Business Network d.o.o.

Ul. Janka Veselinovica 96/34

34000 Kragujevac, Srbija

Tel: 034 400 940, Fax: 034 400 941

Email: [email protected]

http://www.tenderi.com

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest nikolastojanoviccuprija

Biznis je biznis i to ne treba da se mesa za zvanicnom politikom ! A koji bi to tender za neku nabavku na Kosovu mogao da se raspise u Beogradu ! U svakom slucaju bolje i oni neka raspisuju nego ovi nasi da im se ugrade u procenat pa da narod dole od toga ne vidi ni cent !

Подели на овим сајтовима

Biznis je biznis i to ne treba da se mesa za zvanicnom politikom ! A koji bi to tender za neku nabavku na Kosovu mogao da se raspise u Beogradu ! U svakom slucaju bolje i oni neka raspisuju nego ovi nasi da im se ugrade u procenat pa da narod dole od toga ne vidi ni cent !

??????, ?? ?? ?? ????? ???????, ?????? ???? ?????????????

Подели на овим сајтовима

• Гости

??????, ?? ?? ?? ????? ???????, ?????? ???? ?????????????

Razumeo sam brate a je si li shvatio da je Kosovo republika  ?
Подели на овим сајтовима

цццц.

по Уставу Србије није, а ни по резолуцијама које су потписане, а нису се никад поштовале.

то што неко има неке насилне идеје сепаратизма и теороризма, против њих се не иде оружјем само из једног разлога - људима је доста убијања.

јел се сећаш да су политички органи Србије и даље на Косову у свом својству, а не у својству амбасаде или дипломатског посланства?

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ma ustav i rezolucije donose ljudi i to su promenljive stvari a papir i onako sve trpi ! Nisu bitna crna slova na papiru nego realan zivot ! Ja nemam problem da sutra dam zivot za Kosovo ali ocigledno da vecina ljudi nema nameru da ide dole ,pa cemu onda cela farsa i drzanja statusa qvo !Dole je ostala sirotinja koja nije prodala imovinu na vreme i staro stanovnistvo koje zeli da umre dole ! Zalosno je sto toj sirotinji je sve gore i gore a mi iz Beograda,Jagodine,itd , herojski im porucujemo, Kosovo je Srbija ! Vi dole zivite kako mozete ali da znate da imate nasu moralnu i molitvenu podrsku ! To nije ozbiljno zalaganje za nase bliznje !

Granice carstava se menjaju i to je prirodan proces ,cekali smo na Kosovo do 1912 ,dobili smo ga ali ocigledno nismo bili dostojni da ga zadrzimo !

Da je malo politicke pameti moglo bi lepo sto sta da se isposluje ali sta ces kad ima ljudi koji nisu zreli za trenutno stanje

Подели на овим сајтовима

пренебрегаваш чињеницу да ти кадија и суди и куди у исто време ...

сем тога што га нисмо изгубили него га је слобинету продао за своје дупе, ако се добро сећаш ...

нажалост ти и ја размишљамо да је то неправедно, а остатак Србије размишља како себе да прехрани, тако да и не размишља уопште генерално говорећи ...

не можемо све црно и бело да посматрамо, морамо све помало да узмемо у обзир, а тај народ доле нико не оптерећује или присиљава да остане доле и сам бедемаши, а реално не верујем ни да би их неко и осудио кад би се колективно покупили и рекли, доста ми не можемо више ...

Подели на овим сајтовима

• Гости

Kadija te kudi i sudi ako mu ti tako dozvolis i ako neuspes da ga preduhitris u tome !Kosovo je malo stariji problem od Slobe samo sto ga je on opet nejasno iskoristio i pokusao da zivotima tudjih sinova obezbedi sebi mesto u istoriji a verovatno i malo duziji opstanak na vlasti ! Problem je sto mi nismo a i nemamo ni danss viziju sta ce mo da radimo za mesec dana a kamoli na duze staze !

Da,ljudi misle kako ce da se prehrane i prezive zimu upravo zbog nedostatka trzista i sirine ekonomskog prostora !

Pa taj narod ostaje dole jer Srbija placa njihov ostanak( isplacuje plate za rad u vise nepostojecim preduzecima) a kad bi dosli ovde to bi im ukinuli pa onda nalaze kakav takav interes!

Samo tako nesto nebi mogla da izdrzi ni japanska ekonomija a kamoli ova nasa

Подели на овим сајтовима

Наравно, најбитније је смислити начин да се помогне тим људима како избеглим (или интерно расељеним) и посебно онима, који су још увек на Космету.

Међутим, ако ми мислимо да ћемо им олакшати тиме што ћемо признати ту "државу", грдно се варамо.

На крају крајева, која би се држава уопште под било којим условима добровољно одрекла дела своје територије?

Не кажем да је било ко овде паметан и да зна шта треба чинити у наредном периоду, али признати независност Косова, то никако не.

Да није громова, земља би ожестјела и да вихорова није, усмрдило би се море.

Павле Соларић

Подели на овим сајтовима

Оде дискусија у мени не жељену страну. Кад кажем не жељену, мислим на тему коју сам започео,

а то се односило само на мој осврт на предузеће које послује у сред Шумадије,

у Крагујевцу и заинтересованима прослеђује објављене јавне позиве за јавне радове у складу

са Законом о јавним набавкама. Дакле то предузеће је проследило хиљадама корисника у Србији,

Хрватској, Босни и Херцеговини, Црној Гори, реченицу која подразумева да је Косово

(Метохија се увек заборавља), признато од стране Србије.

Колико ја знам то се није догодило, а то значи да ни један привредни субјект,

нити пак друга јавна установа, организација,  то НЕ СМЕ, да учини.

Мене је погодила реакција коју сам од њих добио након што сам приметио

да им се "подкрала грешка", а то је тражење моје e-mail адресе, да би ме скинули са листе

испоручилаца и тиме избегли даљу полемику са мном. Успут пишу ми употребом писма које није

у званичној употреби.

Па ето,  то сам хтео да појасним, ако је било потребно, ако није, опет добро.

Подели на овим сајтовима

Такав смо народ...

И то предузеће а и људи који о Косову (да, Метохија је заиста заборављена) говоре и мисле као о држави говоре о некаквој "реалности". Али проблем у томе је што се реалност не може ни променити са таквим гледиштем...

А ми смо банана држава где све пролази, па и свакакво кршење Устава...

Ствар и јесте у томе што су они, који раде на отцепљењу Космета (да их све не именујем) од почетка ишли тактиком "смарања народа". И сад су довели до тога да већина људи, са којима се ја сусрећем, сматра да се треба више ослободити тог баласта и да је Косово део Србије само у нашим митоманским сновима. А то је пре 10 година ипак било незамисливо... Као да видим да ће ускоро доћи тренутак кад би већина наших људи на референдуму признала независно Косово...

А још кад укључимо принцип да профит не зна за ни за шта осим за себе...

Да није громова, земља би ожестјела и да вихорова није, усмрдило би се море.

Павле Соларић

Подели на овим сајтовима

Па то је срж. То ме и погодило. Какав је то бизнис који је изнад интереса ( не бих да правим тираду нападајући даље) државе.

Ја сам појављивање републике К, схватио као омашку и јавио им се поводом 

тога, али ме је накнадна реакција разочарала,

дајте да вас скинемо с листе и проблем решен.

Е па није  рођени, то је мени сигнал да би сте ви (овде мислим на предузеће из Крагујевца)

сутра ушли у заједнички посао са рецимо Електропривредом Косова, за које сви поуздано знамо како се односе према преосталим мученицима Србима на Косову и Метохији. Дакле овде не наводим ни једно име, него само привредни субјекат.

И друго, зашто се софтверски не постарате (опет се обраћам Крагујевчанима), да се такве ствари речавају програмски, да тамо где се преузме текст из друге државе, програм провери има ли таквих "омашки!, сигнализира оператеру и ствар се реши?

Е али , за ово што изнех треба да постоји жеља и љубљав према СРБИЈИ, и за то се не очекује  никаква  новчана надокнада, то ваљда треба да буде јасно. Ето то је основ СрБског бизниса. 8084.gif

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...