w.a.mozart Написано Јануар 8, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2010 igore,daj nam svoje razmišljanje o temi... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јануар 8, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2010 igore,daj nam svoje razmišljanje o temi... 0202_238 ?? ????? ????? ??????? ?????... 319.gif ???? ???? ?? ?? ??????? 0202_238 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 8, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2010 video sam ono o srednjem putu..... nemoj misliti da nisam.... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јануар 8, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2010 video sam ono o srednjem putu..... nemoj misliti da nisam.... ???, ?? ??, ???? ???? ??????... :smiley: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 8, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2010 mislim da se velika frka i prašina dižu oko ove teme...prosto sam ubedjen da će antihrista moći da prepoznaju pravoslavni i to na vrlo očigledan način...neće biti neke fame...ali će svet biti toliko u grehu i ravnodušnosti da neće niko da sluša....ovo je samo moje mišljenje,ništa više... čak mislim da će sve biti vrlo providno.... 0104_cheesy Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 8, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2010 па за почетак да нигде Господа није рекао да ће силазити 2. пут на земљу ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Јануар 8, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2010 Хм, интересантна тема. Свакако да смо превише заокупљени апокалиптичним страховањима, мада, да будем искрен, помало сумњам у добре намјере оних који дижу панику у народу, о овим питањима. Некако ми се чини да има у томе неке жеље за доказивањем, жеље за поштовањем , личним уздизањем и сл... Примјетио бих да су овакве теме посебно заживјеле од приказивања оних душепогубних филмова ''Дигитални анђео 1,2,3''. Многи из Цркве су ми говорили како је на том филму( Д.А. 1) ''све доказано'', како је Антихрист дошао, масони вребају свуда, жиг звјери почиње да се уграђује људе. Невјероватно, након једног одгледаног филма(врло лоше урађеног), неко може здраво за готово да прихвата СВЕ што је на њему приказано, уопште не испитујући даље?! Такође, одувијек ми је била интересантна паника која се дизала(а још увијек није у потпуности престала) у вези биометријских личних карата и пасоша. НИКАКО НЕ МОГУ ДА СХВАТИМ: шта биометријски пасош( п а с о ш !!!) може да уради православном хришћанину, који се причешћује Тијелом и Крвљу Христовом? Иначе, и сама идеја да су биометријска документа нешто лоше(и то проглашавају тзв. жигом звијери) , завријеђује посебно питање. Лично не сматрам да пасош,као јавна исправа прописана Законом, може да има било какву лошу конотацију, у погледу овога о чему говоримо. Чини ми се,иначе, да иза оваквих прича стоји једна невјера у Христа, у Његову моћ и власт, а највише у Љубав. Понекад помислим да ти ликови Христа замишљају као некога ко уопште не брине о свом народу, напротив- једва чека да их изложи разним искушењима,страдањима, безизлазним и мучним ситуацијама и тд. Док се не пронађемо у Литургији, суштински, и не укоријенимо у Њој, оваквих прича и ''жигова'' ће бити све више и више... Поздрав ''ЈЕР САМ УВЕРЕН ДА НАС НИ СМРТ, НИ ЖИВОТ, НИ АНЂЕЛИ, НИ ПОГЛАВАРСТВА, НИ СИЛЕ, НИ САДАШЊОСТ, НИ БУДУЋНОСТ, НИ ВИСИНА, НИ ДУБИНА ,НИ НИКАКВА ДРУГА ТВАР НЕЋЕ МОЋИ ОДВОЈИТИ ОД ЉУБАВИ БОЖИЈЕ, КОЈА ЈЕ У ХРИСТУ ИСУСУ ГОСПОДУ НАШЕМ.'' (Рим. 8, 38-39.) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Јануар 9, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2010 mislim da se velika frka i prašina dižu oko ove teme...prosto sam ubedjen da ?e antihrista mo?i da prepoznaju pravoslavni i to na vrlo o?igledan na?in...ne?e biti neke fame...ali ?e svet biti toliko u grehu i ravnodušnosti da ne?e niko da sluša....ovo je samo moje mišljenje,ništa više... ?ak mislim da ?e sve biti vrlo providno.... 0104_cheesy 1406_love ???? ?? ???? ????? ???? ''??????????????'' ????? ????????? ????????(????, ??? ? ???, ???? ?? ??????? ???????) ???????????, ? ??????? ?? ??????? ????????: '' ? ???,?? ??? ? ????(=??????), [glow=red,2,300]? ??? ????[/glow], ??? ?? ???????? ???????.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јануар 9, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2010 mislim da se velika frka i prašina dižu oko ove teme...prosto sam ubedjen da ?e antihrista mo?i da prepoznaju pravoslavni i to na vrlo o?igledan na?in...ne?e biti neke fame...ali ?e svet biti toliko u grehu i ravnodušnosti da ne?e niko da sluša....ovo je samo moje mišljenje,ništa više... ?ak mislim da ?e sve biti vrlo providno.... 0104_cheesy 8084.gif ???? ?? ???? ????? ???? ''??????????????'' ????? ????????? ????????(????, ??? ? ???, ???? ?? ??????? ???????) ???????????, ? ??????? ?? ??????? ????????: '' ? ???,?? ??? ? ????(=??????), [glow=red,2,300]? ??? ????[/glow], ??? ?? ???????? ???????.... ? ????? ???... ?? ??? ?????????? ?????? ????? ???, ?? ??-?, ???? ????? ? ????? ??????????? ?? ????? ??? ?????? ????????? ????. ??, ??????????? (????? ? ???? ?????????? ?????) ????????? ?? ?? ?? ?????????. ?, ?????? ? ???? ??????? ?????????, ???? ?? ???? ?? ??????? ?? ????????? ?????... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јануар 9, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2010 ??? ???????????? ?????( ? ? ? ? ? !!!) ???? ?? ????? ???????????? ??????????, ???? ?? ?????????? ??????? ? ????? ?????????? ?????, ? ???? ????? ?? ?? ???????????? ????????? ????? ????(? ?? ???????????? ???. ????? ???????) , ??????????? ??????? ??????. ?????, ?? ????? ?????, ?? ???? ?????. ?? ????? ?? ????? ?? ????, ???? ?? ????, ???? ? ????, ? ???? ? ? ????. 0104_cheesy ?? ??????? ?? ???, ???? ????????, ??? ??? ???? ? ?????????. ?? ?????? ?? ????? ???? ???... 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Јануар 9, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2010 Ма наравно,брате. Ух, још сад кад су нам укинули визе... :cheesy2: 0202_238 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јануар 9, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2010 ?? ???????,?????. ??, ??? ??? ??? ?? ??? ??????? ????... :cheesy2: 0202_238 ?? ?? ????? ?? ???? ?? ??????? 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Јануар 9, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2010 ?? ???????,?????. ??, ??? ??? ??? ?? ??? ??????? ????... 0110_hahaha confused ?? ?? ????? ?? ???? ?? ??????? 0104_cheesy Vrlo rado,ali iza 20- og... samo da mi završe ispiti... :smiley: Rezervišemo karte, i uživancija... 0110_hahaha A za tzv. Žig ?emo lako... 0104_cheesy 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јануар 9, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2010 ?? ???????,?????. ??, ??? ??? ??? ?? ??? ??????? ????... confused confused ?? ?? ????? ?? ???? ?? ??????? 0104_cheesy Vrlo rado,ali iza 20- og... samo da mi završe ispiti... :smiley: Rezervišemo karte, i uživancija... 0110_hahaha A za tzv. Žig ?emo lako... 0104_cheesy 0104_cheesy ?? 0110_hahaha, ?????? ??... ??? ?????? ???, ????? ??, ??? ??? ??? ?????????? ? ???-?, ???? ? ?????????. ? ????? ??? ?????? (?? ????????) ?? ???? ? ???? ???? ????? ?? ??? ? ????? ??? ??? ??????. ? ? ??? ??? ??? "?????????" ??? ?? ???? ????? ?? ??????... 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Игор Написано Јануар 9, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2010 ? ????? ???... ?? ??? ?????????? ?????? ????? ???, ?? ??-?, ???? ????? ? ????? ??????????? ?? ????? ??? ?????? ????????? ????. ?? ?? ??????????? ???????????, ??? ?? ???? ?????? ?????? ? ?????? ???? ?? ??????. ???????? ?? ? ????? ???????? ??? ???????, ???? ?? ????? ????? ?? ?????????? ???? ???????. ???? ?? ?????????? ????????? ??????? ?? ???????, ?? ???? ?????, ????????, ??????, ?????, ???? ???, ???? ? ????, ????? ??????? ?? ?????. ????????? ?? ??? ????? ?????????? ????????? ???????, ? ?????? ????? ????? ???????????? ???????. ???? ??? ?? ????? ?? ???? ???? ? ???????? 30 ??????, ??? ? ?? ???? ????? ?????? ????? ??????? ??????????, ? ?????????? ?? ????? ??????? ?? ?????????? ???????? ???????. ????? ?????? ????????? ??????? ???? ????????? ???????????? ?????????. ???? ??? ???? ???? ?? ???????? ?????? ? ???? ? ???? ?? ???? ???? ???? ???, ???????? ?????? ? ???? ?????, ??????? ???. ????? ???? ???? ????? ????????? ???? ?????? ? ??????????. ??? ??? ??? ??????? ?? ???????? ????? ????? ??????????? ???? ?? ?????? ????????? ????? ??????? ???????? ? ????????? ????????, ????? ??? 3D ????????, ? ????? ????? ????????? ??????? real world ??????????? ?????????. ????? ?? ???? ???????? ???? ?? ?????????,?? ?????, ?? ???????????. ??? ??? ?????? ????? ?? ??? ??? ?? ???????? ? 1. ? 2. ???????? ????, ???? ?? ??????? ??????? ?????? ?????? ?? ?????? ?? ????????? ????????, ?? ?? ?? ????? ??? ???????? ??????. ?????? ?? ???????, ???????????? ? ?? ???? ???????? ???????? ???. ??????? ?? ?? ????? ??? ??????? ?????????? ????? ?? ??????. ??? ??? ?? ???? ???? ???????, ?? ?? ????? ????????? ???????? ?? ???? ????, ??????? ? ?????. ?? ?? ?? ???????? ??? ???????. ????? ???? ?? ???? ???? ? ???? ?? ???? ???????? ????? ?????????, ??????, ???????, ???? ? ????? ??????. ??? ?? ?? ???? ???????? ??? ?????? ??????? ???? ???? ?? ?????? ? ????. ?? ??????, ?????? ??????? ?? ?????? ???a????? ?????? ???????????? ???? Zeitgeist. ??? ??????? ?? ?????? ?????? ??????? ????????, ??? ?? ????? ???? ?? ???? ??? ????, ??. ?? ????? ?? ???? ?? ???? ??? ????, ??? ??? ?? ??? ???? ???? ??????. ???? ?? ?????? ??????? ?????????? ? ???? "????? ????????". ???? ??? ??? ???? ??? ?? ?????? ???? ????????? ????? ????????? ????? ???????????? ???????? ?? ???? ??? ??????, ??? ?? ?? ???? ? ???? ??????????? ?????????, ? ?? ?????????. ? ???? ??????, ??? ?? ??? ???????? ???? ? ???????? ??????? ??????????. ????????? ?? ?? ????? ?????? ?? ???? ?????? ?????? ? ??????, ? ?? ????, ? ? 3 D ????????, ? ?? ??? ???. ?????? ?? ?? ??? ????? ???? ???? ??????, ??? ???????? ?? ?? ???????? ??????? ?????, ????????, ???????. ????? ?? ?????? ?? ?? ??????, ?? ?? ????? ? ?????????. ??????? ????????? ????? ?? ???????? ?? ?????????????? (??. ??????????????) ???????? ????????, ? ??? ???????? ??????? ???????. ? ???????, ????????? ????? ???? ???????? ???????? ? ?? ???? ?? ??????? ??????? ????? ????????. Верујем Господе, и исповедам да си ти заиста Христос, Син Бога живога, који си дошао у свет да грешнике спасеш, од који сам први ја. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука