Кирил Написано Април 29, 2012 Пријави Подели Написано Април 29, 2012 Сем мене, да ли постоји неко овде на овом форуму ко је 4 година маш.тех за комп. конструисање, или има неко које завршио овај смер ??? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кирил Написано Април 29, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Април 29, 2012 Me, ali fifty-fifty, mašinstvo i privredna nauka. 3d-CAD (Inventor, ProE itd.) ne umem, to sam prespavao.. ccvige Добио сам графички задатак: једностепени редуктор.. прорачун сам предао, сад само моделе преко проЕ и кућиште редуктора.. сад сам стао код кућишта, то немам појма.. па ме занима, јел има неко ко би могао то да објасни ПС: Ради се до 18маја, ПОЖУРИТЕ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кирил Написано Април 30, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Април 30, 2012 Hm, nešto slično mislim da sam radio u 4. semestru (čelnik sa ravnim zubima), ali za kućište (pretpostavljam nem. Gehäuse) nisam ništa računao, samo sam nacrtao (AutoCad)... Čejović (Jovan Zilot ovde na forumu) ti je mašinista, imao je i inženjerski biro..)) jel ga mozes nekako poslati na temu ovde?? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука